Aktualności

SPAR posilił się Kefirkiem
Holenderska sieć supermarketów zakończyła rebranding przejętych niedawno sklepów konkurenta. Ale rośnie też dzięki własnym otwarciom.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Stopiątka z rabatem
Wkrótce ruszy dwudziesta Pizzeria Stopiątka. Do końca września nowi franczyzobiorcy mogą zaoszczędzić 5 tys. zł.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Auto u kosmetyczki
Właściciele Ecomyjni rozwijają koncept samochodowego SPA. Branża wciąż jest niszowa, ale chętnych przybywa.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Atlantic wykluczony z elity
Odzieżowa marka została usunięta z Polskiej Organizacji Franczyzodawców. Były ku temu powody.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Apetyt na kawę i zyski
Polski rynek kawiarniany to łakomy kąsek. Swój kawałek kawowego tortu chcą wykroić światowi giganci i mniejsi gracze, także franczyzowi.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Dla uczniów i ministrów
Dopóki ludzie będą czytali i uczyli się, dopóty będzie istniał popyt na nasze usługi – mówi Albert Pietras, właściciel sieci szkół...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Firma z potrzeby sumienia
Piotr Chwieralski hołduje zdrowej żywności i angażuje się w charytatywne prace na rzecz ochrony zwierząt. Wybierając franczyzę Bioway...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Dochodowe roboty
Artur Molendowski zamiłowanie do informatyki przekuł w biznes. Dzieli się swoją pasją z innymi i zarabia jako franczyzobiorca sieci Twój Robot.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Outlet Centrum idzie za granicę
Kilka nowych rynków i przynajmniej piętnaście nowych lokali w Polsce – to plan odzieżowego franczyzodawcy na 2015 rok.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Oszczędny dom, hojny zarobek
Na prowizji od sprzedaży energooszczędnych domów można zarobić od 7 tys. zł miesięcznie. Na start potrzebne jest tylko biuro z podstawowym...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sphinx zapracowany latem
Lokali typu casual dining przybywa. Sphinx otworzył lokale w Lublinie, Krakowie i Jastarni. Wiele zawdzięcza nowemu modelowi rozwoju.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sekrety restauratora
O tym, jak kontrolować koszty, utrzymywać jakość i przygotować się do otwarcia restauracji opowiada Małgorzata Ptasińska, kierownik ds....
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sushi na randkę albo na lunch
Franczyzodawca Koku Sushi otwiera punkty w dwóch modelach. Tradycyjne restauracje wymagają nieco innego przygotowania, niż format express.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Tajna wiedza agentów
Franczyzobiorca Re/Maxu musi przejść trzytygodniowe szkolenie zanim zacznie prowadzić własne biuro nieruchomości.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Klient lubi dotykać
Sprzedaż telefonów i akcesoriów GSM w tradycyjnych sklepach ma się dobrze. Franczyzobiorcy Telakces.com mogą zarabiać na koszty już w...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
W Mydlarni pachnie zyskiem
Lena Bałut pracowała w sklepie Mydlarnia u Franciszka jako ekspedientka. Trzy lata temu postanowiła zaryzykować i otworzyła własny sklep...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Najedzeni na wakacje
Makarun Spaghetti and Salad zamknął półrocze trzema otwarciami. Lokale z makaronem na wynos pojawiły się Warszawie, Gdańsku i Żarach.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes w dużym mieście
Scotfree otwiera zarówno własne sklepy, jak i franczyzowe tylko w miastach powyżej 100 tys. mieszkańców.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pączek kontratakuje
Właściciel Dunkin’ Donuts znalazł masterfranczyzobiorcę nad Wisłą. Czy tym razem marka odniesie sukces?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Licencja po liftingu
Makro ogłasza nowy model franczyzy Odido. Czy rzeczywiście wiele się zmieniło?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Żabka
Sklepy typu convenience

Bafra Kebab
Przyczepy gastronomiczne z kebabem

Carrefour
Sklepy convenience, minimarkety, supermarkety

Edukido
Zajęcia edukacyjne z`Lego

New York Pizza Department
Pizzerie

Kobieta i Rozwód
Centrum rozwodowe

Xtreme Fitness Gyms
Kluby fitness/siłownie

Yasumi Instytut Zdrowia i Urody
Gabinety kosmetyczne, hotele i obiekty SPA

Alior Bank Partner
Placówki bankowe

Willisch
Lodziarnie

McDonald’s
Restauracje szybkiej obsługi