Mój franchising

Nauczyciele zainwestowali w Brainy
Właściciele dwujęzycznej szkoły podstawowej z Częstochowy znaleźli sposób na rozwiązanie problemów dzieci i poszerzenie swojej oferty.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zarobek na okrągło
Damian Chmielowiec i Filip Bachowski zainwestowali w koncept Lodolandia, bo firma zapewniła im sprawdzoną lokalizację. A także podsunęła...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Firma dla rolnika
Franczyza Grene to dobry biznes dla rolników. Takich jak Marcin Korba, który na początku tego roku zainwestował we własny sklep ze...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Specjalista potrafi lepiej
Moją przewagą nad konkurencją jest specjalizacja. Doceniają ją coraz bardziej świadome i wymagające klientki – mówi Martyna Błaszczyk,...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes dobrze wysmażony
Sylwia i Jakub Poradziszowie weszli w branżę, która była im zupełnie obca. Poszło im tak dobrze, że dziś prowadzą już dwa punkty z...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
W sieci raźniej
Po 10 latach samodzielnego prowadzenia biura podróży Joanna Klemiato dołączyła do sieci Travelplanet. Dlaczego?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Specjalista od cięcia
Przemysław Majewski miał dość pracy w korporacji. Rzucił etat i został franczyzobiorcą Expense Reduction Analysts. Czym się teraz zajmuje?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Hot dogi na licencji
Jarosław Starzyński sądził, że po złych doświadczeniach z gastronomią nigdy już do tej branży nie wróci. Do zmiany zdania przekonał go...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Od kasjera do właściciela
Magdalena Różycka trzy lata temu zamieniła etat na własną firmę. Zanim otworzyła własny biznes pod szyldem BZ WBK, przez 11 lat pracowała...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Ludzka twarz biznesu
Marcin Szyca od kilkunastu lat jest franczyzobiorcą Eurobanku, a od kilku lat rozwija klinikę neurorehabilitacji. W każdym ze swoich biznesów...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Awans na swoim
– Dzięki franczyzie przeszłam do wyższej ligi i awansowałam we własnej firmie – mówi Joanna Babiło, franczyzobiorczyni Tax Care z Gryfic.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Z franczyzą pod rękę
Dmytro Linnik już kilka dni po otwarciu pierwszej pizzerii pod szyldem New York Pizza Department zaczął myśleć o inwestycji w kolejną. Czy...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zmiana roli
Izabela Partyka przez kilka lat pracowała w centrali Mail Boxes Etc. Na tyle skutecznie zachęcała do kupna franczyzy tej firmy, że w końcu...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Kombo we franczyzie
Krystian Fiałkowski wycisnął biznesowego „maksa” ze swojego 60-metrowego lokalu w Grudziądzu. Pomogła mu w tym franczyza.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Szklanka w połowie pełna
200 km każdego dnia pokonywał Marcin Skowron między domem a swoim franczyzowym sklepem z alkoholem. Uznał, że biznes nie uda się bez...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Na głęboką wodę
Martyna Błaszczyk postawiła wszystko na jedną kartę. Rzuciła pracę kosmetyczki i wyjechała za granicę, żeby zarobić pieniądze na...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Gastronomia na wyłączność
Restauracja Express Kuchnia Marche, a na dokładkę inny biznes? Franczyzobiorca odradza. Ta marka wymaga pełnego zaangażowania.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sekret tkwi w ludziach
Udany start we franczyzie odzieżowej wymaga odpowiedniej lokalizacji. Ale o trwałym sukcesie przesądza coś zupełnie innego…
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Wierny franczyzie
Mimo wcześniejszych złych doświadczeń Damian Dyonizy zaufał kolejnemu franczyzodawcy. I się nie zawiódł.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Opłacalne cięcie
Salon Trendy Hair Fashion można otworzyć już za 60 tys. zł. Czy to koncept franczyzowy skierowany tylko do fryzjerów?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses