Pytanie tygodnia

Do lodów, gotowi, start!
pytanie tygodnia | 27.01.2019

Do lodów, gotowi, start!

– Kto chce zarabiać na sprzedaży lodów już od wiosny, musi się pospieszyć – mówi Marcin Olesiak, prezes spółki Sweet Gallery.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Franczyza nie tylko dla lektora
pytanie tygodnia | 20.01.2019

Franczyza nie tylko dla lektora

– Dobrze byłoby, żeby franczyzobiorca znał język hiszpański, aby porozumiewać się z hiszpańskojęzycznymi lektorami – mówi Liliana...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Zyski z suplementacji
pytanie tygodnia | 13.01.2019

Zyski z suplementacji

– Kliniki witaminowe dobrze prosperują za granicą, uznałam że w Polsce ten biznes również odniesie sukces – mówi Ewa Ingielewicz z...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Na kłopoty e-sklepy
pytanie tygodnia | 06.01.2019

Na kłopoty e-sklepy

– Planujemy zmniejszyć wpływy z tradycyjnych kanałów sprzedaży na rzecz e-sklepu – mówi Tomasz Nowicki, specjalista ds. rozwoju sieci...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Amerykanie w natarciu
pytanie tygodnia | 31.12.2018

Amerykanie w natarciu

Ziebart w ciągu pięciu lat zamierza mieć placówkę w każdym mieście wojewódzkim Polski. O rozwoju amerykańskiej firmy w naszym kraju...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Trzeba umieć zarabiać
pytanie tygodnia | 23.12.2018

Trzeba umieć zarabiać

– Franczyzobiorcy biur nieruchomości WGN osiągają duże przychody przy niskich kosztach stałych prowadzenia biznesu – zapewnia Leszek...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Zgrabna franczyza
pytanie tygodnia | 18.12.2018

Zgrabna franczyza

– Najchętniej udzielamy licencji na biznes jednej osobie lub małżeństwu, które zaangażuje się osobiście w prowadzenie salonu – mówi...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Zyski z paczek
pytanie tygodnia | 10.12.2018

Zyski z paczek

– Maksymalna kwota inwestycji w punkt franczyzowy Epaka wynosi 16 tys. zł netto – mówi Marcin Pierścionek, menedżer ds. rozwoju sieci...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Gastronomia wychodzi na ulice
pytanie tygodnia | 04.12.2018

Gastronomia wychodzi na ulice

– Polacy zaczynają preferować handel uliczny. Dotyczy to również gastronomii – uważa Damian Gosławski, kierownik działu rozwoju New...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Do wyboru, do smaku
pytanie tygodnia | 27.11.2018

Do wyboru, do smaku

– Kończymy pracę nad trzecim konceptem gastronomicznym – mówi Marcin Ciesielski, właściciel Mastergrupy.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Skocz po zysk
pytanie tygodnia | 18.11.2018

Skocz po zysk

– Franczyzobiorca zarabia na parku trampolin już od pierwszego dnia. Wypracowuje minimum 30 tys. zł dochodu miesięcznie – zapewnia Bartosz...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Własna firma dzięki rozwodowi
pytanie tygodnia | 12.11.2018

Własna firma dzięki rozwodowi

– Przyszła właścicielka naszej placówki powinna być przedsiębiorcza, komunikatywna oraz posiadać wiedzę na tematy rozwodowe – mówi...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Postawili na specjalizację
pytanie tygodnia | 03.11.2018

Postawili na specjalizację

– Wypełniamy niszę na rynku akcesoriów z branży GSM – mówi Piotr Andrzejewski, dyrektor generalny Fonny Funny.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Jakość przede wszystkim
pytanie tygodnia | 22.10.2018

Jakość przede wszystkim

Chcemy rozwijać sieć agencyjną i poszerzać grono partnerów – zapowiada Artur Mojecki, nowy prezes zarządu Domu Finansowego QS.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Opłaca się słuchać
pytanie tygodnia | 10.10.2018

Opłaca się słuchać

– Nasze doświadczenie pokazuje, że im franczyzobiorca mocniej polega na naszym doświadczeniu i rekomendacjach, tym lepiej idzie mu biznes –...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Przepis na sukces
pytanie tygodnia | 30.09.2018

Przepis na sukces

– Związując się z firmą o silnej pozycji i rozpoznawalnej marce, mamy o wiele łatwiejszy start w branży beauty – mówi Marzena Pawlik,...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Zarabiamy na hybrydzie
pytanie tygodnia | 24.09.2018

Zarabiamy na hybrydzie

– Otwarcie wyspy z lakierami Semilac wymaga inwestycji w wysokości co najmniej 30 tys. zł – mówi Paulina Patelka, menedżer ds. rozwoju...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Dobre miejsce na pizzerię
pytanie tygodnia | 13.09.2018

Dobre miejsce na pizzerię

– Widzimy duży potencjał w mniejszych i średnich miastach, gdzie konkurencja jest znacznie słabsza – mówi Tomasz Jench, franczyzodawca...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Nie tylko lody
pytanie tygodnia | 03.09.2018

Nie tylko lody

O rozwoju sieci Lodolandia, Kołacz na Okrągło i Bafra Kebab opowiada Marcin Olesiak, prezes Sweet Gallery - franczyzodawcy wszystkich trzech marek.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Hossa potrwa długo
pytanie tygodnia | 27.08.2018

Hossa potrwa długo

Zawód pośrednika nieruchomości cieszy się coraz większym prestiżem – mówi Jakub Rawski, dyrektor ds. franczyzy Zachód Nieruchomości.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow

Featured franchises