Pytanie tygodnia

Franczyzodawca jak trener
pytanie tygodnia | 29.09.2017

Franczyzodawca jak trener

Sportowcy zdobywają medale, franczyzobiorcy zyski. To ich nagroda – mówi Mariusz Włoczkowski, dyrektor rozwoju DepilConcept.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Pośrednicy są w grze
pytanie tygodnia | 20.09.2017

Pośrednicy są w grze

Sytuacja w branży obrotu nieruchomościami jest bardzo dobra - mówi Agata Korzeniewska, dyrektor ds. rozwoju sieci franczyzowej Metrohouse.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Franczyza z Ameryki
pytanie tygodnia | 10.09.2017

Franczyza z Ameryki

O tym, że warto zainwestować w koncept franczyzowy, który w Polsce nie ma jeszcze silnej konkurencji opowiada Bartosz Liszkowski, prezes...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Marka ma znaczenie
pytanie tygodnia | 31.08.2017

Marka ma znaczenie

Często zdarza się, że nasze punkty zarabiają już od pierwszego dnia. Niektóre już po kilku tygodniach pozwalają na zwrot poniesionych...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Czy warto otworzyć myjnię?
pytanie tygodnia | 24.08.2017

Czy warto otworzyć myjnię?

Rocznie przybywa u nas około 400 myjni. Biznes ten opłaca się nawet w mniejszych miastach – zapewnia Mariusz Ancerowicz z Euro-Ekol.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Duży rozmiar ma potencjał
pytanie tygodnia | 11.08.2017

Duży rozmiar ma potencjał

Trendy społeczne sprzyjają sieciom odzieżowym z ofertą ubrań w dużych rozmiarach - mówi Anna Bombała, zarządzająca rozwojem marki Ulla...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Rynek w rozkwicie
pytanie tygodnia | 01.08.2017

Rynek w rozkwicie

Na rynku widać rozkwit firm kosmetycznych, oferujących naturalne produkty. Rosnąca konkurencja wcale nie jest złą sprawą – mówi Magdalena...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Eko-kawiarnia w dużym mieście
pytanie tygodnia | 22.07.2017

Eko-kawiarnia w dużym mieście

Satysfakcjonujące nas tempo rozwoju to pięć otwarć rocznie – mówi James Hancock, współwłaściciel sieci kawiarni marki Organic Cofee & more.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Zyski z wnętrza
pytanie tygodnia | 11.07.2017

Zyski z wnętrza

Klienci są skłonni zapłacić więcej, ale oczekują w zamian perfekcyjnego serwisu i wysokiej jakości produktu - mówi Dariusz Hołowaty,...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Księgowy z potencjałem
pytanie tygodnia | 01.07.2017

Księgowy z potencjałem

​Dzięki franczyzie księgowy na lokalnym rynku może znacznie więcej – mówi Adam Głos, prezes Tax Care.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Firma gotowa na wrzesień
pytanie tygodnia | 23.06.2017

Firma gotowa na wrzesień

Zależy nam na pozyskaniu franczyzobiorców z północy Polski, przede wszystkim z Trójmiasta – mówi Monika Ferreira, franczyzodawca sieci...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Przepis na opłacalną pizzerię
pytanie tygodnia | 13.06.2017

Przepis na opłacalną pizzerię

Jak otworzyć i poprowadzić własną pizzerię radzi Leszek Nowak, menedżer ds. rozwoju Telepizza Poland.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Specjalizacja to podstawa
pytanie tygodnia | 04.06.2017

Specjalizacja to podstawa

Gabinet, który ma w ofercie wszystkie usługi, nie wyróżnia się niczym na rynku. A to błąd – mówi Mariusz Włoczkowski, dyrektor rozwoju...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Sprawdzona franczyza
pytanie tygodnia | 31.05.2017

Sprawdzona franczyza

Chcemy otwierać tylko rentowne sklepy. Jak dotąd udaje nam się to w 100 proc. - zapewnia Michał Stemplewski, menedżer klientów kluczowych...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Franczyza od znanego kucharza
pytanie tygodnia | 14.05.2017

Franczyza od znanego kucharza

Kurt Scheller opowiada o swoim przepisie na zyskowną sieć franczyzową restauracji pod marką Kurt Scheller Bistro.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Zmiany, wyzwania i wyższe zyski
pytanie tygodnia | 01.05.2017

Zmiany, wyzwania i wyższe zyski

O tym, jak placówki partnerskie BZ WBK zyskały charakter oddziałów własnych, opowiada Lidia Wilk, licencjobiorczyni BZ WBK z siedmioletnim...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Burger w stylu fit
pytanie tygodnia | 30.04.2017

Burger w stylu fit

Polacy coraz bardziej dbają o zdrowie i sylwetkę, a dzięki temu rośnie liczba klientów naszych burgerowni – mówi Robert Kuc,...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Trzeba się wyróżnić
pytanie tygodnia | 27.04.2017

Trzeba się wyróżnić

O planach wejścia nowej sieci pizzerii do Polski opowiada Kawa Jaff, dyrektor regionalny Little Caesar Enterprises.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
W firmie jak w życiu
pytanie tygodnia | 21.04.2017

W firmie jak w życiu

O satysfakcji z prowadzonej działalności, ale też o trudnych momentach w biznesie opowiada Marta Zagórska, franczyzobiorczyni Re/Max.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Odzieżówka na zakręcie
pytanie tygodnia | 12.04.2017

Odzieżówka na zakręcie

Program 500+, zmiany na rynku pracy... Jak przedsiębiorcy radzą sobie z wyzwaniami? – odpowiada Grzegorz Tokarczyk z sieci Quiosque.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow

Featured franchises