Polskie wypieki rodem z Australii
Bracia Robert i Mirosław Konopaccy, wraz z ich matką Józefą Konopacką założyli pierwszy sklep z sernikami 11 lat temu. Dzisiaj ich sieć liczy 250 lokali.
Pierwsza cukiernia franchisowa w Australii ruszyła w Sydney w roku 1993. Trzy lata później było ich już 140. Najpierw w sieć wchodzili polscy emigranci, potem także Australijczycy. Przepis na ciasta jest pilnie strzeżoną tajemnicą. Konopaccy wprowadzili na rynek Australijski serniki, jakich jeszcze nie znano.
Osoby prowadzące sklepy Mamuśka The Chesecake Shop nie muszą się znać na cukiernictwie. Wystarczy kupić od Konopackich licencję, by otrzymać „biznes pod klucz”, czyli w pełni wyposażony sklep oraz gotowe receptury ciast. Można się obyć bez zawodowych piekarzy i cukierników.
Więcej: Bogdan Możdżyński, Profit, luty 2003, str. 18See in catalogue

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses
Featured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses
Brands from the same sector

Franchise name
Sports articles

Franchise name
Partnership

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Franchise
News

Eaque ipsa quae ab illo inveore veritatis et qu eaque ipsa qua...
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inven...

Eaque ipsa quae ab illo inveore veritatis et qu eaque ipsa qua...
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inven...

Eaque ipsa quae ab illo inveore veritatis et qu eaque ipsa qua...
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inven...

Eaque ipsa quae ab illo inveore veritatis et qu eaque ipsa qua...
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inven...