Konferencja Franczyza 3.0 NextGen
Prezesi z największych sieci franczyzowych i grup zakupowych już 14 listopada spotkają się na konferencji Franczyza 3.0 NextGen.
Przyjrzą się franczyzie FMCG pod kątem 360 stopni. Kto zabierze głos? Oto szczegóły programu:
Tareck Ouaibi, prezes zarządu, Carrefour Polska, Tomasz Polański, dyrektor generalny Eurocash Dystrybucja, Robert Rękas, prezes Lewiatan Holding, Krzysztof Tokarz, prezes zarządu GK Specjał oraz Sylwia Władyko, wiceprezes Grupy Chorten, podczas debaty omówią perspektywy dla franczyzy na najbliższe miesiące i lata.
O nowych rozwiązaniach, które mogą usprawnić działalność sklepu czy sieci wypowie się m.in. Krystian Pakuła, wiceprezes Chorten IT, Robert Synowiec, wspólnik i dyrektor handlowy sieci Hit i Tomasz Walczak, dyrektor marketingu w Intermarché.
Ciekawie zapowiada się też debata nad powstającym w bólach systemem kaucyjnym. O wszelkich za i przeciw dyskutować będzie m.in. z dr inż. Andrzej Gantner, wiceprezes zarządu i dyrektor generalny Polskiej Federacji Producentów Żywności Związku Pracodawców, Krzysztof Hornicki, wiceprezes zarządu Krajowego Systemu Kaucyjnego ZWROTKA, Piotr Lubiewa-Wieleżyński, dyrektor działu rozwoju sprzedaży Carrefour Polska i Łukasz Rejer, account managerem RVM Systems.
Kolejny gorący temat to zachowania klienta i trendy na półce. Poznamy perspektywę producentów FMCG, ale także tzw. handlu tradycyjnego, którego przedstawicielem będzie Wojciech Śliwa, właściciel sieci Paleo zrzeszonej w Polskiej Grupie Zakupowej Kupiec.
O bolączkach franczyzobiorców opowie Paweł Tracz, prezes Polskiego Stowarzyszenia Mikroprzedsiębiorców i Franczyzobiorców, a Maciej Ptaszyński, prezes Polskiej Izby Handlu, przedstawi ostatnie zmiany legislacyjne istotne dla handlu.
Uczestnictwo w konferencji Franczyza 3.0 NextGen to też okazja do zapoznania się z badaniami, które zostaną przeprowadzone specjalnie na tę okazję. Agnieszka Górnicka, prezes Inquiry, zaprezentuje ekskluzywne badania nt. nowych konsumenckich trendów zakupowych, a Elżbieta Szarejko z CMR opowie m.in. o tym, co się sprzedaje w sklepach małoformatowych. Będzie też niespodzianka: Marta Ziółkowska, kierowniczka studiów franczyzowych na SGH, przedstawi przygotowane specjalnie badania, w których pytała swoich studentów o to, czego oczekują od franczyzy.
Konferencja Franczyza 3.0 NextGen, to przestrzeń do rozmów o tym, jak efektywnie zarządzać franczyzą, mądrze wdrażać innowacje i rozwijać biznes w zmieniających się warunkach rynkowych. To także świetna okazja do wymiany doświadczeń i kontaktów w kameralnym gronie branżowym. Nie może Was na nim zabraknąć!
Data: 14 listopada 2024
Lokalizacja: Renaissance Warsaw Airport Hotel
Szczegółowy program: https://franczyza.handelextra.pl/program
Zapraszamy do bezpłatnej rejestracji: https://franczyza.handelextra.pl/bilety
Organizatorem konferencji jest redakcja miesięcznika "Handel" i portal HandelExtra.pl.
Wyróżnione franczyzy
Synevo Punkty Pobrań
Punkty pobrań badań labolatoryjnych
Kurcze Pieczone
Punkty gastronomiczne z daniami z drobiu
Carrefour
Sklepy convenience, minimarkety, supermarkety
Żabka
Sklepy typu convenience
Nest Bank
Placówki bankowe
Xtreme Fitness Gyms
Kluby fitness/siłownie
Santander
Placówki bankowe
Yasumi Instytut Zdrowia i Urody
Gabinety kosmetyczne, hotele i obiekty SPA
So Coffee
Kawiarnie
DDD Dobre Dla Domu
Sklepy z podłogami i drzwiami
Z OSTATNIEJ CHWILI
POKAŻ WSZYSTKIE
Czym zajmuje się Rada Franczyzobiorców Żabki?
Rada Franczyzobiorców Żabki ma już blisko 15-letnią tradycję. Jak układa się współpraca na linii Rada – centrala i co konkretnego z...
Bricomarché rozwija sieć w północnej Polsce
Bricomarché otworzył nowy market w Dobrym Mieście i tym samym wzmocnił swoją obecność na Warmii i Mazurach. To kolejny sklep sieci...
Biznes na szkle, nie na plastiku
– Rosnące zainteresowanie napojami w szklanych butelkach tworzy nowe możliwości zarabiania w naszej branży – mówi Maciej Wojciechowski,...
Franczyza na sportowo
Sport to zdrowie. A czy zajęcia sportowe dla dzieci to dobry sposób na biznes? Franczyzodawca Akademii Młodych Sportowców przekonuje, że tak.


