Franczyza na gorąco
Franczyza staje się coraz bardziej popularna. Trafiła pod strzechy, żeby nie powiedzieć: do kuchni.
Informacje o sieciach franczyzowych znalazły swoje stałe miejsce w prasie codziennej, a w niektórych gazetach (np. Puls Biznesu) pojawiają się cykliczne dodatki w całości poświęcone franchisingowi. Ostatnio jednak informacje o franczyzie dotarły również do zupełnie nowego, pozabiznesowego kręgu odbiorców. Na przełomie lipca i sierpnia duży artykuł o naszej branży pojawił się w plotkarskim tygodniku dla kobiet „Życie na gorąco”. W artykule „Franczyza – sposób na własny biznes” (jakbyśmy to już gdzieś słyszeli...) autor w przystępny i życiowy sposób wyjaśnia podstawy działania franczyzy i przedstawia pokrótce kilka najtańszych konceptów.
Więcej: Życie na gorąco, nr 30, 24 lipca 2003
Brands from the same sector

Franchise name
Sports articles

Franchise name
Partnership

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Franchise
Z ostatniej chwili
Pokaż wszystkie
Otwórz biznes z Lviv Croissants
– Jestem mile zaskoczona tym, że ta franczyza jest bardzo dobrze zorganizowana. Każdy zna tutaj swoją funkcję. Mamy opiekunów, do których...

Sukces programu Żabki
Żabka kontynuuje program dla początkujących przedsiębiorców „Bezpieczny start”. Dzięki inicjatywie sieci, ponad 50 osób otworzyło...

Fit+ sięga po niszę
Sieć bezobsługowych siłowni Fit+ celuje w miejscowości już od 1 tys. mieszkańców. Sąsiedztwo lokalnej konkurencji mile widziane.

Dobry rok Żabki
Grupa Żabka chwali się wynikami za 2024 rok. Zysk netto wzrósł o 66 proc., a sprzedaż do klienta końcowego o blisko 20 proc. Przybyło też...