Lot Catering nawet dla uchodźców

Young Engineers fit for a Prince
00:00
03:42

Docelowo Lot Catering przygotowywać będzie dziennie około 500 posiłków dla repatriantów. — Nasza kuchnia centralna pozwala na przygotowywanie 30 tys. posiłków każdego dnia. Dlatego cały czas stajemy do przetargów na catering — powiedziała „Nowościom Gastronomicznym” Joanna Patocka-Pollo z Lot Catering. Wiadomo, że menu dla przesiedleńców oczekujących na decyzję w sprawie pobytu na terytorium RP różni się od dań szpitalnych, a także od tych serwowanych w samolotach.

Oprócz cateringu, firma chce rozwijać sieć Podniebnych Barków. Lot Catering ma obecnie 29 punktów gastronomicznych, w tym 6 Podniebnych Barków w Warszawie.

Więcej: "Nowości Gastronomiczne", kwiecień 2004.

See in catalogue

Brands from the same sector

Franchise Logo

Franchise name

Sports articles

Price icon 15,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Partnership

Price icon 10,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Master licenses

Price icon 7,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Franchise

Price icon 5,000 €