Strefa bez schabowego
Tanie bary wegetariańskie to współczesny odpowiednik barów mlecznych. A zarabia na nich gdańska firma Green Way.
Tylko w dużych miastach
Liczba niemięsnych lokali Green Waya powiększyła się średnio o pięć rocznie. Sieć założyli 48-letni architekt wnętrz Jerzy Szkolnicki oraz były menadżer winiarni i palarni kawy, 49-letni Marek Chudzik. - Byłem pewny, że moda na zdrowe żywienie, którą widziałem na Zachodzie, przyjdzie w końcu i do nas - powiedział miesięcznikowi "Profit" Szkolnicki.
Są już zielone bary, a będą i sklepy.
Pierwszy, 55-metrowy Green Market, otwarty w zeszłym roku w Gdyni, zarabia 2 tys. zł miesięcznie, dziennie obsługując prawie 200 klientów, którym oferuje 600 produktów spożywczych i kosmetycznych. O licencję na kolejne stara się już sześć osób z czterech miast. Dla pierwszych dziesięciu będzie ona bezpłatna.
Więcej: Iwona Kokoszka, "Profit", lipiec, 2004r.See in catalogue

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses
Brands from the same sector

Franchise name
Sports articles

Franchise name
Partnership

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Franchise
News

Eaque ipsa quae ab illo inveore veritatis et qu eaque ipsa qua...
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inven...

Eaque ipsa quae ab illo inveore veritatis et qu eaque ipsa qua...
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inven...

Eaque ipsa quae ab illo inveore veritatis et qu eaque ipsa qua...
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inven...

Eaque ipsa quae ab illo inveore veritatis et qu eaque ipsa qua...
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inven...