Kolejne lokale Leśnego Runa

Young Engineers fit for a Prince
00:00
03:42
Pozostałe cztery działają we Wrocławiu, Grabinie koło Ostródy, w Małdytach koło Morąga i w Siedlacach. Zarządzające siecią Towarzystwo Przyjaciół Polskiej Kuchni (TPPK) planuje otwarcie kolejnych punktów opartych na systemie franczyzy. - Niewykluczone, że w najbliższym czasie powstaną restauracje w okolicach Krakowa, Koszalina i Warszawy. - Chcemy stworzyć sieć z tradycyjną polską kuchnią, która będzie w stanie konkurować z zachodnimi sieciami fastfoodowymi - powiedział "Nowościom Gastronomicznym" Tomasz Sztylko z TPPK SA, spółki, której założycielem i udziałowcem jest Polska Agencja Rozwoju Turystycznego. - Dlatego cały czas poszukujemy następnych franczyzobiorców - dodał. Więcej: "Nowości Gastronomiczne", sierpień, 2004 r.

See in catalogue

Brands from the same sector

Franchise Logo

Franchise name

Sports articles

Price icon 15,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Partnership

Price icon 10,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Master licenses

Price icon 7,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Franchise

Price icon 5,000 €