Yogen Fruz rozwija sieć lokali
Do 24 wzrosła liczba punktów gastronomicznych sieci Yogen Fruz.
We wrześniu rozpoczęło działalność 20-metrowe stanowisko wyspowe z pełnym asortymentem produktów w CH M1 w markach koło Warszawy. Kolejna cukiernio-lodziarnia o powierzchni 35 mkw. otwarta została pod koniec września w CH Wola Park w Warszawie. - Punkt na Woli będzie posiadał miejsca siedzące wewnątrz i przed lokalem - powiedziała "Nowościom Gastronomicznym" Paulina Kierczyńska, odpowiedzialna za rozwój sieci Yogen Fruz w Polsce.
Wiadomo już, że następne inwestycje zostaną zrealizowane do końca marca 2005r. - Finalizujemy umowy z dwoma franczyzobiorcami. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, następny punkt powstanie w rozbudowanej warszawskiej Promenadzie. Planujemy intensywny rozwój, ale jest on uzależniony od atrakcyjnych lokalizacji - dodała P. Kierczyńska.
Więcej: "Nowości Gastronomiczne", październik 2004r.Brands from the same sector

Franchise name
Sports articles

Franchise name
Partnership

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Franchise
Z ostatniej chwili
Pokaż wszystkie
Otwórz biznes z Lviv Croissants
– Jestem mile zaskoczona tym, że ta franczyza jest bardzo dobrze zorganizowana. Każdy zna tutaj swoją funkcję. Mamy opiekunów, do których...

Sukces programu Żabki
Żabka kontynuuje program dla początkujących przedsiębiorców „Bezpieczny start”. Dzięki inicjatywie sieci, ponad 50 osób otworzyło...

Fit+ sięga po niszę
Sieć bezobsługowych siłowni Fit+ celuje w miejscowości już od 1 tys. mieszkańców. Sąsiedztwo lokalnej konkurencji mile widziane.

Dobry rok Żabki
Grupa Żabka chwali się wynikami za 2024 rok. Zysk netto wzrósł o 66 proc., a sprzedaż do klienta końcowego o blisko 20 proc. Przybyło też...