Kolejny Rzeźnik na licencji

Young Engineers fit for a Prince
00:00
03:42

127 placówka działająca pod logo sieci mieście się w Białymstoku, przy ul. Św. Rocha. To już siódmy sklep otwarty w 2010 roku. Większość z delikatesów w sieci działa na zasadach franczyzy. W ofercie delikatesów u Rzeźnika znalazły się mięsa i dodatki masarskie oraz wędliny i wyroby wędliniarskie. Ponadto w punkcie działa firmowe stoisko piekarnicze oferujące dostawy pieczywa cztery razy dziennie.

Inwestycja ze strony franczyzobiorcy wynosi około 5–10 tys. zł. kwota ta przeznaczona jest na zakup m.in. kas fiskalnych, towaru i opakowań. Franczyzodawca nie pobiera opłaty licencyjnej. Miesięczny koszt franczyzy ustalany jest z każdym z biorców indywidualnie. Jak zapewniają przedstawiciele sieci, w przypadku wzorowej współpracy może wynosić nawet 0 zł.

(agaka)