Co jedzą kowboje?

Young Engineers fit for a Prince
00:00
03:42

Dzięki umowie zawartej pomiędzy Zarządem spółki R&C Union oraz jedną z warszawskich spółdzielni mieszkaniowych, mieszkańcy stolicy już niebawem będą mogli posmakować jedzenia rodem z westernów. Restauracja Sioux oferuje swoim klientom przysmaki kuchni rdzennych mieszkańców prerii oraz pierwszych osadników.

Warszawska kolebka Dzikiego Zachodu powstanie w ścisłym centrum stolicy w lokalu o powierzchni 400 m2. Umowę najmu lokalu podpisano 10 lutego 2011 roku na okres 10 lat. Otwarcie lokalu planowane jest na czerwiec.

Pierwsza restauracja Sioux w Polsce została otwarta w 2003 roku we Wrocławiu. Zyskała ona uznanie wśród osób lubiących kulinarne eksperymenty oraz ceniących klimatyczną atmosferę. Znakiem rozpoznawczym restauracji Sioux stał się nie tylko klimat „western & country”, ale także oryginalne dania, jak grillowane steki, aromatyczne polędwiczki oraz żeberka.

(boa)

See in catalogue

Featured franchises

Brands from the same sector

Franchise Logo

Franchise name

Sports articles

Price icon 15,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Partnership

Price icon 10,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Master licenses

Price icon 7,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Franchise

Price icon 5,000 €