Inwestycja bez pudła

Young Engineers fit for a Prince
00:00
03:42

We Wrocławiu pojawiły się dwa nowe lokale spod znaku Noodle w Pudle. Sieć serwuje dania kuchni wschodniej, podając je w charakterystycznych pudełkach. Potrawy powstają na bazie orientalnych składników i jednego z czterech rodzajów makaronów.

Każde "pudło" zawiera pół kilograma jedzenia i jest przygotowywane przez kucharza na oczach klientów, którzy mogą samodzielnie dobierać składniki.

- Noodle to nie tylko szeroka gama smaków, lecz także określony sposób żywienia – podkreśla Katarzyna Kaszuba z otwartego niedawno lokalu przy ul. Św. Mikołaja we Wrocławiu. - W naszym menu znajdują się więc pikantne połączenia mięsa z warzywami, sosami i egzotycznymi przyprawami, zestawy wegetariańskie czy idealny dla osób będących na diecie bezglutenowej, ryż jaśminowy.

Franczyzodawcy Noodle w Pudle sprzedają licencję na własny biznes za 20 tys. zł. Pozostałe koszty inwestycji zależą od lokalizacji oraz powierzchni punktu sprzedaży i mieszczą się w granicach 80-100 tys. zł. Franczyzodawcy sieci oferują know-how, pomoc w wyborze miejsca prowadzenia działalności, a także zapewniają szkolenia dla pracowników.

(gum)

See in catalogue

Featured franchises

Brands from the same sector

Franchise Logo

Franchise name

Sports articles

Price icon 15,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Partnership

Price icon 10,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Master licenses

Price icon 7,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Franchise

Price icon 5,000 €