Western Chicken odlatuje na zachód

Young Engineers fit for a Prince
00:00
03:42

Restauracji Western Chicken, serwujących kurczaka w panierce według własnej receptury, systematycznie przybywa i już niedługo będą one obecne nie tylko w Polsce. Wkrótce zostanie otwarta pierwsza franczyzowa placówka sieci poza granicami kraju, a dokładnie w Ashford w Wielkiej Brytanii. Restauracje powstają także w polskim Opatowie, Mielcu i Opocznie. Kolejne mają być otwierane w większych miastach.

- Niedawno otworzyliśmy lokal na ulicy Piotrkowskiej w Łodzi, który cieszy się dużym powodzeniem – mówi Przemysław Stępień, koordynator ds. rozwoju sieci Western Chicken. - Obecnie nasza sieć liczy 18 lokali franczyzowych i dwa własne. Partnerem może zostać każdy, kto dysponuje kapitałem w wysokości 40-60 tys. zł oraz lokalem o powierzchni 50 m2 w galerii handlowej lub w centrum miasta.

Opłata licencyjna, pobierana jednorazowo na początku współpracy, wynosi 8 tys. zł. Franczyzobiorca Western Chicken może liczyć m.in. na szkolenie pracowników, materiały reklamowe i rabaty u dostawców.

(boa)

See in catalogue

Featured franchises

Brands from the same sector

Franchise Logo

Franchise name

Sports articles

Price icon 15,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Partnership

Price icon 10,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Master licenses

Price icon 7,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Franchise

Price icon 5,000 €