Pizza z kebabem

Young Engineers fit for a Prince
00:00
03:42

Pierwsza restauracja MacJack powstała 8 lat temu. W menu lokali znajduje się kebab ze świeżego, nieprzetworzonego mięsa z warzywami i różnymi kompozycjami sosów. Jest to firmowe danie MacJacka. Opcjonalnie klienci mogą także zamówić pizzę. Obecnie w sieci działa 11 barów typu fast food, w tym osiem franczyzowych. Są one zlokalizowane nie tylko na Mazowszu skąd pochodzi firma, ale także na Wybrzeżu, Podkarpaciu i w Małopolsce. Wkrótce również klienci ze stołecznego Ursynowa i Pragi oraz z Łodzi będą mieli okazję spróbować potraw MacJacka.

- Poszukujemy franczyzobiorców z miast powyżej 50 tys. mieszkańców. Ich zadaniem będzie znalezienie lokalu na dużym osiedlu, przy ruchliwej ulicy lub w centrum miasta, o powierzchni 80-100 m2, który następnie zaakceptujemy. Franczyzobiorca i jego personel przechodzą w centrali czterodniowe szkolenie. Podpowiadamy partnerowi jakie oprogramowanie wybrać do restauracji, które zadba o właściwe zatowarowanie. Posiadamy także technologa, który przygotowuje projekt technologiczny lokalu do akceptacji Sanepidu – mówi Jacek Pietrzak, właściciel MacJack.

Przedsiębiorca musi być przygotowany na inwestycję w wysokości 80-120 tys. zł w zależności od wielkości lokalu. Franczyzodawca pobiera stałą miesięczną opłatę w kwocie 1 tys. zł.

(dw)

See in catalogue

Featured franchises

Brands from the same sector

Franchise Logo

Franchise name

Sports articles

Price icon 15,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Partnership

Price icon 10,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Master licenses

Price icon 7,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Franchise

Price icon 5,000 €