Hamburger na wyłączność

Young Engineers fit for a Prince
00:00
03:42

Mr Hamburger wyszedł ze Śląska w kolejne regiony Polski. Wiosną przyszedł czas na rozwój sieci na północy kraju. W połowie marca sieć otworzy w Kościerzynie, a 15 lutego działa restauracja w Gdyni-Kossakowie. Lokale na Pomorzu otwiera spółka Global Investment Consulting, która ma wyłączność terytorialną w województwie pomorskim. Franczyzobiorca zobowiązał się, że do końca tego roku na północy będą działały cztery lokale Mr Hamburger.

- Spółka Mr Hamburger prowadzi również zaawansowane rozmowy z kilkunastoma firmami zainteresowanym otwieraniem naszych lokali na terenie całego kraju. Mamy nadzieję, że w wyniku tych rozmów nasza sieć franczyzowa niebawem znów powiększy się o kilka nowych lokali – mówi Dariusz Kozorowski, menedżer ds. rozwoju i franczyzy sieci Mr Hamburger.

Pod logo Mr Hamburger działa obecnie 18 lokali, z których 11 prowadzą franczyzobiorcy. W barach należących do sieci można zjeść nie tylko hamburgery, jakby wskazywała na to nazwa sieci, ale również kebaba, tortille i hot doga. Na wyposażenie baru Mr Hamburger trzeba przeznaczyć ok. 90 tys. zł, do tego dochodzą jeszcze koszty adaptacji pomieszczeń.

(mak)

See in catalogue

Brands from the same sector

Franchise Logo

Franchise name

Sports articles

Price icon 15,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Partnership

Price icon 10,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Master licenses

Price icon 7,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Franchise

Price icon 5,000 €