Gastronomia


Otwórz biznes z Lviv Croissants
– Jestem mile zaskoczona tym, że ta franczyza jest bardzo dobrze zorganizowana. Każdy zna tutaj swoją funkcję. Mamy opiekunów, do których...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Plany Burger Kinga
Rex Concepts, masterfranczyzobiorca marki Burger King, w tym roku planuje otworzyć w Polsce cztery lokale z tym szyldem. Czy indywidualni...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zarabiaj na kebabie
Carat Kebab systematycznie otwiera nowe lokale. Często łączą pod jednym dachem kilka marek tego samego franczyzodawcy.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Szukamy franczyzobiorców na Targach Franczyza
– Na Targi Franczyza mamy dla franczyzobiorców specjalną promocję – zapowiada Kamil Woźniak, franczyzodawca Cukrem i Solą oraz Cafe...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Licencja na sushi
Sushi Story do końca roku chce rozbudować sieć we wszystkich dużych miastach. Franczyzobiorców będzie szukać m.in. na Targach Franczyza,...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Koncepty do wyboru
Maxipizza szuka franczyzobiorców już w średniej wielkości miastach. Oprócz sieci pizzerii rozwija też drugi, oryginalny koncept.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Chinkalnia szykuje się do otwarć
Chinkalnia dopina umowy najmu na kolejne własne restauracje, ale nie rezygnuje też z rozwoju we franczyzie. Franczyzowy lokal marka otworzyła...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sahar Kebab z mobilnej przyczepy
Sahar Kebab chce rozwinąć sieć swoich przyczep gastronomicznych w całej Polsce. Czym się wyróżnia na tle konkurencji?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sweet Gallery poszerza zasięgi
Sweet Gallery utrzymuje szybkie tempo rozwoju. W bieżącym roku planuje ok. 450 nowych otwarć.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Przepis na langosze
Koncept Langos rozwija sieć foodtrucków z węgierskimi langoszami. Czy da się na tym zarobić?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza z Cukiernią Sowa
Cukiernia Sowa szuka partnerów, którzy w dłuższej perspektywie poprowadzą więcej niż jeden lokal.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Stabilny popyt
– Franczyza, zwłaszcza w stabilnych i rozwijających się konceptach gastronomicznych, może znacząco zwiększyć szanse powodzenia – mówi...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Multifranczyzobiorcy lubią Fit Cake
Co piąty franczyzobiorca Fit Cake decyduje się na otwarcie kolejnego lokalu.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Dwa biznesy w jednej przyczepie
Lodolandia & Kołacz na Okrągło wykorzystuje elastyczność oferty i szybki rebranding, by zapewnić ciągłość biznesu przez cały rok. Jak...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes z niską inwestycją na start
Przepis na prowadzenie zyskownej lodziarni jest tak samo złożony, jak receptura lodów, które zachwycą smakiem. Franczyzodawca konceptu...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Otwieramy lokal z sushi
Z Atelier Herosima franczyzobiorcy mogą otworzyć lokale w kilku różnych formatach. A jakie wsparcie otrzymają od franczyzodawcy?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Nazwa adekwatna do menu
Fabryka Pizzy zamieniła się we włoską restaurację, która serwuje różnorodne dania. Czy ten ruch się opłacał?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zapiekanki na licencji franczyzowej
Paweł Marynowski z ZapieCKanek startuje z franczyzą. Czym zapiekanki jego marki wyróżniają się od konkurencji?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Nowe menu od franczyzodawcy
Franczyzodawca Cukrem i Solą oraz Cafe Słodziak poszerza ofertę w lokalach m. in. o croissanty z dubajską czekoladą. Ma też propozycję dla ...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Przepis na kebab
Carat Kebab chce zmienić podejście Polaków do kebabu. Zachęca też franczyzobiorców do łączenia pod jednym dachem kilku marek...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses