Gastronomia

Pizzeria z międzynarodowym szyldem
– W strategii naszej firmy stawiamy na zrównoważony wzrost, którego celem jest generowanie zysku – mówi Kacper Szczepański z Pizza Hut.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Otwieramy włoską restaurację
Comparello Bello to restauracyjny biznes na włoskiej licencji. Marka szuka partnera w Polsce.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Na przekór przeciwnościom
Ewa Gutkowska w lockdownie postawiła wszystko na jedną kartę. I wygrała.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Burgerownia z prawdziwego zdarzenia
Obroty lokali pod szyldem Krowa Mać Burgers robią wrażenie. Ile można zarobić, prowadząc burgerownię?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Licencja na wegańskie burgery
Sześć otwarć to ubiegłoroczny wynik sieci wegańskich burgerowni Krowarzywa. W jakich miejscach marka szuka obecnie franczyzobiorców?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sieciowa kawiarnia na licencji
W ubiegłym roku marka SO! COFFEE opracowała m.in. nowy koncept kawiarni 3.0. A jakie ma plany na 2022?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes bez inwestycji i zobowiązań
Sweet Gallery proponuje nowe warunki rozpoczęcia współpracy franczyzowej w koncepcie Bafra Kebab. Koszty inwestycji spółka bierze na siebie.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Dobry rok dla pizzerii
Stopiątka zamyka rok siecią liczącą 80 pizzerii. Ale to niejedyny sukces marki osiągnięty w 2021 roku.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Przepis na pizzę
Hej Pizza właśnie otworzyła kolejny punkt franczyzowy. Licencjobiorcom proponuje całoroczne food trucki.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sushi nie traci na popularności
W mijającym roku marka Koku Sushi otworzyła rekordową liczbę lokali. Jaka jest tajemnica popularności tego konceptu?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Otwieramy kawiarnię
Kawiarnie The White Bear Coffee serwują kawę z własnej, rzemieślniczej palarni. Gdzie warto otworzyć taki lokal?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Restauracja z azjatycką kuchnią
Sieć restauracji Ha Long zaczyna rozwój we franczyzie. W każdej franczyzowej restauracji będzie gotował wietnamski kucharz.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zdrowo i po tajsku
Koncept Thai Vege Gluten Free podpisał pierwszą umowę franczyzową. Kolejnym chętnym może zaproponować lokale do wynajęcia, także za...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Jak otworzyć burgerownię
Łódzki koncept Cochise Burger zaczyna rozwój poprzez franczyzę. Jakie warunki współpracy proponuje?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Którą markę pizzerii wybrać?
Stopiątka to polska marka, rozwijająca sieć pizzerii od ponad 20 lat. Mijający rok zamyka liczbą 80 pizzerii, natomiast w przyszłym roku...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes na zupach
W zupiarniach Soup Culture jadalne są nie tylko zupy, ale też... naczynia, w których się je serwuje. Jak otworzyć taki biznes?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Jak otworzyć lodziarnię?
Najpopularniejszym formatem wśród franczyzobiorców Lodów Piccolo jest przyczepa gastronomiczna. Ale marka oferuje też inne formaty lodziarni.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Nowy biznes receptą na pandemię
Fryderyk Lenarski przez wiele lat z powodzeniem prowadził firmę transportową. Niestety, przyszła pandemia, a wraz z nią drastyczny spadek...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Przepis na kebab
Kebab w spolszczonej wersji to specjalność marki Prosiak Polski Kebab & Fast Food. Ile kosztuje franczyza tego konceptu?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza dla inwestora
Zdrowa Krowa przygotowuje się do otwarcia siedmiu nowych lokali. Dla dwóch z nich aktualnie poszukuje franczyzobiorców.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses