Gastronomia

Smaki pizzy i zysku
Stopiątka w pierwszych dwóch tygodniach września otworzyła pięć pizzerii, w październiku były trzy otwarcia i tyle samo jest zaplanowanych...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Jedna pizzeria to za mało
Maciej Łyżwiński ma 24 lata i odważnie podchodzi do biznesu. W ciągu pięciu miesięcy otworzył dwie pizzerie i rozważa inwestycje...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Fit Cake w drodze do setki
Właściciele sieci franczyzowej Fit Cake chcą w przyszłym roku osiągnąć liczbę 100 lokali. Przekroczyli już półmetek.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Stava w programie "Firma"
Jak otworzyć biznes gastro-kurierski za 10 tys. zł? Dowiedz się oglądając program "Firma".
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Rekordowy rok
– Od początku roku uruchomiliśmy kilkadziesiąt punktów franczyzowych Bafra Kebab. Obecny rok jest rekordowy pod względem otwarć – mówi...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Słodycze bez cukru
Franczyzodawca Ciacho bez Cukru zapowiada, że ten rok marka zakończy liczbą przynajmniej 15 lokali.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Znajdź franczyzę w gastronomii
Lody, pizza, food truck czy restauracja? Jeśli myślisz o franczyzie w gastronomii, na Targach Franczyza spotkasz dawców licencji z różnych...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Nowy kierunek rozwoju
Stopiątka otworzyła pięć nowych pizzerii. Trzy z nich to kolejne lokale należących do sieci franczyzobiorców. Gdzie franczyzodawca chce...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Jak zarabiać na pączkach
Pączki robione w obecności klientów to specjalność Dobrej Pączkarni. Czy opłaca się inwestować w taki biznes?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zyski ze zdrowych słodyczy
Sieci Fit Cake przybywa multifranczyzobiorców. Niektórzy rezerwują sobie wyłączność na konkretne miasto czy rejon już w momencie...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Inwestycja będzie niższa
Stava mocno obniża wymogi kapitałowe na inwestycję w oddział franczyzowy. Teraz na początek wystarczy naprawdę niewielki budżet.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes na małym rynku
– Interesują nas głównie mniejsze miejscowości, w których oferta gastronomiczna nie jest zbyt rozbudowana – mówi Radosław Charubin,...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Licencja z oryginalnym produktem
Franczyzodawca Crazy Bubble przekonuje, że klienci pokochali bubble tea. Jak wykorzystać ten trend?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Dziś w programie "Firma" Sweet Gallery
Czy biznesem franczyzowym da się z sukcesem zarządzać zdalnie? Dowiedz się oglądając kolejny odcinek programu "Firma".
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Otwieramy sieciową kawiarnię
Nowa międzynarodowa sieć kawiarni chce rozwijać się na polskim rynku. Co proponuje franczyzobiorcom?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zyski z food trucka
Food truck pod szyldem Hej Pizza może pracować przez cały rok. Ile trzeba w niego zainwestować?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zarobić na lodach
Sieci Mini Melts przybyło w tym roku 300 punktów. Jak otworzyć własne stoisko z lodami?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Klienci wrócili do restauracji
– Goście teraz chętnie przeznaczają więcej pieniędzy na wyjście do restauracji – mówi Wojciech Lewandowski, menedżer ds. franczyzy i...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zyski na parze
Franczyzodawca zaParowanych oparł swój biznes na gotowanych na parze chińskich pierożkach. Czy wąska specjalizacja się opłaciła?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Dziś w programie "Firma" Wojtex
Czy można otworzyć pizzerię za mniej niż 50 tys. zł? Sprawdź w najnowszym odcinku programu "Firma".
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses