Gastronomia

Food truck na cały rok
Przyczepy gastronomiczne pod szyldem Cukrem i Solą mogą pracować przez cały rok. Franczyzodawca marki właśnie wzbogaca menu na sezon...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Wirtualna restauracja, realne zyski
Wirtualne marki gastronomiczne coraz gęściej pojawiają się na rynku. Czym jest wirtualna restauracja? I jak ją prowadzić?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Dwa to lepiej niż jeden
– Nawet 80 proc. naszych nowych franczyzobiorców decyduje się na otwarcie jednocześnie dwóch konceptów – mówi Tomasz Jench,...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Dziś w programie "Firma" McDonald's!
McDonald’s ze swoją ofertą dociera już nawet do małych miast. Czy cieszy się ona zainteresowaniem mieszkańców? Obejrzyj rozmowę.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zyski z japońskiej kuchni
Sieć Sushi Bistro otworzyła kolejny lokal franczyzowy. Ile trzeba zainwestować w restaurację sushi?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Dziś w programie "Firma" Sushi Bistro!
Nauczyli Polaków, że sushi może być jedzeniem na wynos. Sushi Bistro stoi przed szansą na wzrost, czy ją wykorzysta? Zobacz rozmowę.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zarabiamy na jedzeniu na wagę
Pod szyldem Tavolo działają lokale, serwujące jedzenie na wagę. To format kojarzony przede wszystkim z galeriami handlowymi, ale może się...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes z niską inwestycją
– Zwrot z inwestycji w naszą pizzerię powinien nastąpić po 3-4 miesiącach – mówi Wojciech Goduński, który wprowadza na rynek nowy...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Mobilna pączkarnia
Dolci Sapori MNIAMI to słodki street food. Punkty mobilne sprzedają nie tylko lody, ale też pączki, dzięki czemu mogą pracować przez...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pizzeria jak fabryka
Pierwsze pizzerie Stopiątka Fabryka po trzecim miesiącu działalności osiągnęły sprzedaż na poziomie blisko 100 tys. zł.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Kawa z roweru
Bike Café liczy, że w przyszłym roku liczba rowerowych kawiarni z tym szyldem przekroczy setkę.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Kawiarnia ze słodyczami bez cukru
Fit Cake w tegorocznych planach założył, że do końca roku chce mieć 50 lokali. W jakim tempie przebiega rozwój sieci?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Lodziarnie wychodzą z lockdownu
Carte d'Or Cafe po okresie długiego zamknięcia weryfikuje sieć lokali. Czy wszystkie przetrwają?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Lokal z wegańskim menu
Krowarzywa otworzyła w tym roku dwa nowe lokale, kolejne cztery są w trakcie przygotowań. Gdzie jeszcze koncept szuka franczyzobiorców?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Rozwój w szybkim tempie
Tylko w tym tygodniu franczyza New York Pizza Depatment i ŻarWok powiększy się o trzy lokale. Franczyzodawca przygotował też nowy format...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pizza pokonała koronawirusa
Sieć Da Grasso do końca wakacji otworzy siedem nowych lokali. Franczyzobiorcom proponuje dwa formaty placówek.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pizzeria pod światowym szyldem
Papa John's chętnie współpracuje z franczyzobiorcami, którzy planują otworzyć więcej niż jeden lokal. Na jaką inwestycję trzeba być...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Otwieramy bistro z sushi
Sushi Bistro stawia przede wszystkim na model take away, chociaż franczyzobiorca może też poprowadzić restaurację. Z jaką inwestycją trzeba...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Otwieramy catering dietetyczny
Catering dietetyczny okazał się odporny na koronawirusa. Jak otworzyć i z sukcesem prowadzić taki biznes?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes z mistrzem Salvatore
Co może ściągnąć Sycylijczyka z kraju, gdzie słońce świeci przez okrągły rok, a temperatura nie spada poniżej 12°C do Polski?...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses