Gastronomia

Jak otworzyć Maka
– Kandydaci na franczyzobiorców McDonald’s muszą być gotowi do zmiany miejsca zamieszkania – mówi Krzysztof Stępień z działu...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sukces, który nie przyszedł od razu
Ponad pięć lat temu Ewa Błędniak – jak sama mówi – porwała się z motyką na słońce i otworzyła pizzerię Biesiadowo. Jak potoczyły...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Czy opłaca się otworzyć mobilny kebab?
Bafra Kebab to sieć punktów sprzedaży street food, należąca do firmy Sweet Gallery. Marka mimo pandemii zanotowała wzrost sprzedaży o 20...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Włosi chcą nad Wisłę
Koncept włoskich restauracji Comparello Bello szuka masterfranczyzobiorcy w Polsce.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Gastronomia w zamknięciu
Czy gastronomia przetrwa kolejny lockdown? I jak długo on potrwa? Branża powołała sztab kryzysowy.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Stopiątka nie zwalnia tempa
Stopiątka nie zamknęła żadnego lokalu z powodu lockdownu, a teraz zwiększa sprzedaż i otwiera nowe punkty. Jest kilka elementów, które...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Jak zostać franczyzobiorcą McDonald's
Jeden franczyzobiorca McDonald's prowadzi średnio 5,5 restauracji. Jak kupić licencję na biznes od światowego potentata franczyzowego?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza na topie
– Usługa, realizowana dla restauracji przez naszych franczyzobiorców jest przeciętnie o 20-25 proc. tańsza niż własny kurier – mówi...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Licencja z promocją
SO! COFFEE do końca roku ma promocję dla nowych franczyzobiorców. Przez sześć miesięcy będą mogli zaoszczędzić na opłatach franczyzowych.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pub z piwem kraftowym
Franczyzodawca Jabeerwocky widzi puby pod tym szyldem w każdym dużym polskim mieście. Licencjobiorcom da wyłączność.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Makarun w wersji mobilnej
– W obecnych czasach zdecydowanie najbezpieczniejszą formą działalności są food trucki – uważa Marcin Szworak, współwłaściciel sieci...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Bracia we franczyzie
Kamil i Konrad Sobiczewscy prowadzą już cztery lokale pod szyldem Krowarzywa.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Bafra Kebab – biznes dla każdego
– Sieć Bafra Kebab, mimo pandemii, zanotowała wzrost sprzedaży o 20 proc. w stosunku do ubiegłego roku – twierdzi Krzysztof Olesiak,...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Bistro z burgerami
Marka Meet&Fit otworzyła drugi lokal w Poznaniu. Franczyzobiorców szuka w miastach liczących od 20 tys. mieszkańców.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pizza w dowozie
Pizzeria nastawiona wyłącznie na kanał delivery to propozycja konceptu PizzeriaNocna.pl Czy to się opłaca?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pub w meksykańskim stylu
Meksykański klimat i alkohole to wyróżnik shot barów pod szyldem Los Chupitos. Gdzie najlepiej otworzyć taki lokal?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pączki po hiszpańsku
Hiszpańskie pączki churros to specjalność konceptu Churrożercy. Franczyzobiorca ma też jednak możliwość poszerzenia oferty o inne desery.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Gruby Benek coraz większy
Szyld Grubego Benka zawisł ostatnio w Gdańsku i Warszawie. W planach są otwarcia kolejnych pizzerii.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes w promocji
Kotlet w Bułce ma promocję dla nowych franczyzobiorców. Można zaoszczędzić na starcie biznesu.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pizzeria na licencji
Da Grasso nie rezygnuje z planów rozwoju sieci. Franczyzodawca otwiera pizzerie latem, ma też już plany na jesień.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses