Gastronomia

Fit Cake: czas na lody bez cukru
Franczyzobiorcy Fit Cake mają nowe źródło przychodów – lody bez cukru, glutenu i laktozy.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Rośnie sprzedaż w Bafra Kebab
Bafra Kebab, sieć mobilnych punktów sprzedaży kebabów, odnotowuje wzrost sprzedaży i realizuje nowy kierunek rozwoju.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Lato dobre dla lodów
Autorskie Lody Piccolo nie narzekają na tegoroczny sezon. Dla swoich franczyzobiorców mają kilka możliwości współpracy.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyzobiorca przejmuje pizzę
Papa John's ma pierwszego franczyzobiorcę w Polsce. Z doświadczeniem w gastronomii, ale nie na polskim rynku.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Lodziarnia we franczyzie
Zdecydowana większość lodziarni Bosko to placówki całoroczne. Jak taką otworzyć?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sfinks zarzuca sieci
Sfinks chce przyciągnąć do swojej sieci niezrzeszonych restauratorów. Kusi ich franczyzą za 1 zł.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes odporny na kryzys
Franczyzodawca marki Lodolandia rusza z nowym konceptem lodowym. Nadal zamierza rozwijać dotychczasowe marki, które dobrze sobie radzą...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sushi w dostawie
Marka Koku Sushi wprowadza na rynek nowy format swoich lokali, z niższą kwotą inwestycji.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zdrowe jedzenie z okienka
DIETdrive otwiera restauracje z opcją drive thru, podobnie jak znane sieci fastfoodowe. Tylko zamiast frytek i hamburgera z okienka dostaniemy...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Własne stoisko z lodami
Marka Mini Melts zapowiada, że w tym roku przekroczy liczbę pół tysiąca punktów franczyzowych i partnerskich.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Jak się ma kebap w galerii?
Berlin Döner Kebap w ciągu ostatnich trzech tygodni otworzył dwa nowe lokale. Jak wyglądają obroty marki w galeriach handlowych?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Nie dać się kryzysowi
W ostatnich tygodniach koncept Bike Cafe podpisał siedem nowych umów franczyzowych. Czy mobilna kawiarnia to przepis na sukces w trudnych dla...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes odporny na kryzys
Sweet Gallery udowadnia, że jest przygotowana na czasy kryzysu i właśnie teraz otwiera nowe punkty i zwiększa sprzedaż. O sukcesie firmy...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sushi się obroniło
Po dwóch miesiącach od zamrożenia gospodarki sieć Koku Sushi jest na plusie. Jak udało się to zrobić?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Gastronomia się nie podda
– Po epidemii przedsiębiorcy będą szukać pomysłów na biznes o niższych nakładach inwestycyjnych – mówi Wojciech Goduński, ...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Antywirusowa dziesiątka Sfinksa
Jak będzie wyglądać praca lokali gastronomicznych po ponownym otwarciu? Niektóre sieci już szykują się na nową rzeczywistość.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pączki osłodzą kryzys
Franczyzodawca La Donuteria przekonał się, że dobra jakość produktów oraz lojalność klientów procentują w trudnych czasach. Mimo...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Uruchamiamy catering dietetyczny
Fit Food Service szuka franczyzobiorców, którzy chcą zarabiać na cateringu dietetycznym.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sezon lodowy się spóźni
Lody Bonano przesuwają termin rozpoczęcia tegorocznego sezonu. To wina koronawirusa.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Nowe pizzerie startują
Pomimo zawieszenia, w jakim znalazła się gastronomia, New York Pizza Department otwiera nowe lokale franczyzowe.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses