Gastronomia

Licencja z wegańskim menu
Mango Vegan Street Food to street foodowe wydanie kuchni wegańskiej. Marka właśnie zaczyna rozwój przez franczyzę.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes na rożnie
Kurczak z rożna to specjalność konceptu Kurczę Pieczone. Mobilny kontener, potrzebny do prowadzenia biznesu, można kupić lub wydzierżawić.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Przepis na pizzerię
Lokale pod szyldem Pizza Cezar można otwierać zarówno w galeriach handlowych, jak i w lokalizacjach przyulicznych. Inwestycja w najmniejszy...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Burgerownia zamiast korporacji
Michał Kuczyński odszedł z korporacji i zajął się gastronomią. Już ponad rok prowadzi burgerownię marki Zdrowa Krowa.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pizza w prostokącie
Express Pizza wkrótce otwiera swój piąty lokal franczyzowy. Ile trzeba zainwestować w pizzerię pod tym szyldem?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Otwieramy kebab
– Wystarczy zaledwie 20 tys. zł na start, żeby zostać właścicielem przyczepy gastronomicznej Bafra Kebab – mówi Krzysztof Borowiec,...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Piwo z kranu
Piwa rzemieślnicze mają coraz więcej zwolenników. Browar Pinta postanowił wykorzystać ten trend i zbudować sieć franczyzowych pubów z...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pizzerie w nowych lokalizacjach
New York Pizza Department właśnie otwiera pierwszy lokal w galerii handlowej. W planach na ten rok ma jeszcze kolejne osiem pizzerii.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Makarun w galeriach i biurowcach
W pierwszym półroczu tego roku Makarun Spaghetti & Salad uruchomił siedem nowych lokali. Wkrótce długo zapowiadane otwarcie w Dubaju.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza w stylu fit
Fitnezja chce zbudować sieć oddziałów franczyzowych we wszystkich dużych polskich miastach.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Kurierzy z obiadem
Firma Stava ma już 25 oddziałów w całej Polsce. Franczyzobiorców szuka nie tylko w dużych miastach.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes z kotletem
Kotlet w Bułce serwuje klientom dokładnie to, co ma w nazwie. Czy da się zarobić na tak prostym menu?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Włoskie smaki
Pizza z pieca opalanego drewnem to specjalność nowej franczyzowej marki Drewno i Ogień.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Żal byłoby nie skorzystać
– Pracownicy centrali firmy są jednocześnie naszymi franczyzobiorcami. To najlepsza rekomendacja dla naszych franczyz – mówi Marcin...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Czas na lody
Lodziarnia pod szyldem Bosko – według zapewnień franczyzodawcy – może być rentowna od pierwszego miesiąca. Pod warunkiem, że otworzy...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Dobry rok dla sushi
Pięć nowych restauracji to bilans pierwszego półrocza w Koku Sushi. W najbliższych miesiącach ruszą jeszcze dwa kolejne lokale.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pizza z silną marką
Osiem lat temu Leszek Murawski zaryzykował, pożyczył pieniądze i otworzył własną pizzerię. Szybko okazało się, że ryzyko się opłaca.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Lody z automatu
Coraz więcej franczyzobiorców Mini Melts decyduje się na inwestycję w maszyny vendingowe. Można je kupić lub wydzierżawić.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pizza w dowozie
Koncept Fresh Pizza rusza z franczyzą. Chce zbudować sieć około 50 pizzerii.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Gotowi na zmiany
Carte d’Or Cafe uważnie obserwuje zmiany na rynku, spowodowane zakazem handlu w niedziele. I szuka lokalizacji na lodziarnie poza galeriami...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses