Gastronomia

Krówka i Połówka otwierają bistro
Właściciele Krówki i Połówki zapewniają, że bistro pod ich marką można otworzyć już za 30 tys. zł. Ale trzeba spełnić określone...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Własny McDonald's we franczyzie
Międzynarodowa sieć franczyzowa poszukuje partnerów biznesowych, zainteresowanych prowadzeniem własnej restauracji McDonald's.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Lody idą w Polskę
Lody Bonano chcą mieć swoje punkty już w trzytysięcznych miejscowościach. Franczyzobiorcy mogą wybierać z kilku modeli współpracy.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza u lodziarzy
Franczyzodawca marki „u Lodziarzy” szczególnie intensywnie szuka franczyzobiorców w zachodniej Polsce. Proponuje kilka modeli współpracy.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes dobrze wysmażony
Sylwia i Jakub Poradziszowie weszli w branżę, która była im zupełnie obca. Poszło im tak dobrze, że dziś prowadzą już dwa punkty z...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Wege wśród steków
Specjalizująca się dotychczas w mięsnych daniach marka 7 Street Bar & Grill poszerza menu o pozycje wegańskie.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zarzucą sieć na cały kraj
Franczyzodawca marek Lodolandia, Kołacz na Okrągło i Bafra Kebab zamierza najpóźniej za dwa lata mieć sieć liczącą 1 tys. placówek. Jak...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pub we franczyzie
Browar rzemieślniczy Pinta startuje z franczyzą. Wkrótce pierwszy franczyzobiorca otworzy pub marki we Wrocławiu.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sezon na pączki
Franczyzodawca Starej Pączkarni widzi w Polsce miejsce na 100 placówek pod swoim szyldem. Gdzie i za ile można ją otworzyć?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Stolica wzięta
Tutti Santi otworzyło swoją pierwszą restaurację w Warszawie. Sieć pizzerii z segmentu premium bardzo starannie dobiera franczyzobiorców.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Hot dogi na licencji
Jarosław Starzyński sądził, że po złych doświadczeniach z gastronomią nigdy już do tej branży nie wróci. Do zmiany zdania przekonał go...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Interes z bąbelkami
Tajwańska bubble tea może być świetnym pomysłem na poszerzenie oferty dla każdej małej gastronomii. Tak przynajmniej twierdzi...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Da Grasso w natarciu
W tym roku Da Grasso otworzyło już osiem nowych lokali. Do końca roku sieć chciałaby zawiesić szyld na kolejnych 10 pizzeriach.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Burgery nabrały tempa
Sieć Meat&Fit co miesiąc otwiera nowy lokal. A wkrótce jeszcze przyspieszy.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zarabiamy na tajskich lodach
Lody tajskie podbiły już Warszawę, teraz pora na inne miasta. Ile trzeba zainwestować w oryginalny lodowy koncept?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Obiad od kuriera
Stava uruchomiła kolejne oddziały franczyzowe. Gastro-kurierzy z tym logo pracują już w siedmiu polskich miastach, a wkrótce pojawią się w...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza, które nie topnieje
Punkt Mini Melts - oferujący lody zmrożone ciekłym azotem - można otworzyć we franczyzie lub w modelu partnerskim. Inwestycja nie jest droga.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Spaghetteria na licencji
Franczyzodawca Makarun Spaghetti and Salad opracował koncept, który pozwoli mu zaistnieć również w mniejszych miejscowościach.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Lody ruszają w teren
Przy dobrej lokalizacji inwestycja w przyczepę z lodami może się zwrócić po jednym sezonie. – mówi Łukasz Przygoda, franczyzodawca marki...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Fiskus ściga fast foody
Franczyzobiorczyni McDonald's przegrała w Naczelnym Sądzie Administracyjnym spór ze skarbówką i musi zwrócić zaległy podatek VAT. Czy to...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses