Gastronomia

Kebab po polsku
Prosiak Polski Kebab&Fast Food szuka franczyzobiorców. Będą zarabiać na sprzedaży kebabów, ale według spolszczonej receptury.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zarabiamy na pieczeniu tortów
Chcesz zarabiać na pieczeniu tortów? Dowiedz się, w jaki sposób zacząć, jak zdobywać klientów i skutecznie promować swoje wypieki....
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza z solidnym wsparciem
Magdalena Przybylska prowadzi trzy lokale Ministerstwa Śledzia i Wódki. Chyba więc najlepiej wie, dlaczego warto wejść we franczyzę tej marki.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Kuchnia koreańska we franczyzie
Franczyzodawca Sushi Kushi i Ramen Shop uruchamia nowy koncept franczyzowy. Lokale Kiss Kimchi będą serwować kuchnię koreańską.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sfinks kusi restauratorów
Sfinks zachęca niezależnych restauratorów, aby dołączyli do jego sieci. Obiecuje wzrosty obrotów.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Lody świderki dają zarobić
Pod marką Lodolandia funkcjonuje już 480 punktów franczyzowych i 50 własnych. W sezonie wiosenno-letnim sieć ma się powiększyć o kolejne...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pizzeria znanej marki
Umowę franczyzową z Pizza Hut podpisuje się minimum na 10 lat. Jak otworzyć pizzerię tej marki?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Będzie więcej franczyzowych pizzerii?
Pizza Factory zamierza w tym roku otworzyć co najmniej siedem nowych lokali, powiększając tym samym sieć do 20 punktów.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Licencja na kebab
Nie potrzeba dużych pieniędzy, aby wejść we franczyzę Sulaiman Kebab. A ile można zarobić?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Otwieramy pizzerię znanej marki
Coraz więcej franczyzobiorców Stopiątki po dwóch latach współpracy otwiera kolejną pizzerię. Ile trzeba mieć pieniędzy na inwestycję w...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Dobrze ułożony biznes
Anna Bachowska przez długie lata pracowała w korporacji. Od kilku lat czerpie satysfakcję z biznesu, dzięki któremu zarabia pieniądze i ma...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Rozwój w szybkim tempie
New York Pizza Department uruchomił w tym roku już 18 lokali, a do majówki ma w planie jeszcze pięć. I myśli o zagranicy.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Kto nie ryzykuje, nie pije szampana
Paweł Kamiński był pierwszym franczyzobiorcą Cofix. Dziś prowadzi już trzy kawiarnie marki i zdobył tytuł TOP Franczyzobiorcy na...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Jakość przyciąga
– Przy rzemieślniczej produkcji nie da się konkurować cenowo z lodami przemysłowymi. Jednak jakość przyciąga, nawet jeśli cena jest...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Felix Chicken chce przyspieszyć
Felix Chicken nastawia się na mocną ekspansję. Franczyzobiorcom proponuje kilka formatów lokali.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Z Kanady do Polski Stopiątką
Tommy Żelazny, franczyzobiorca Stopiątki pokazuje, że czasem aby odnaleźć swoje miejsce, trzeba wrócić do korzeni.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zarobek na sprzedaży pączków
Od 300 do nawet 1,5 tys. sztuk – tyle pączków dziennie sprzedaje się w punktach Dobrej Pączkarni. Czy w takim razie pączki to opłacalny...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Otwieramy restaurację sushi
Franczyzodawca Sayuri Sushi zapewnia, że restauracje pod tym szyldem są rentowne od pierwszego miesiąca działalności.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes, który daje wolność
W ubiegłorocznym sezonie Lodolandia pobiła rekordy sprzedaży. Wśród franczyzobiorców marki jest dużo kobiet, które bardzo dobrze radzą...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Szwedzka franczyza chce do Polski
Szwedzka marka Taco Bar chce wejść na polski rynek. Jakie warunki współpracy proponuje?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses