Gastronomia

Jogurtowy interes
Czy na mrożonych jogurtach można zarobić? Franczyzodawca Jogurterii przekonuje, że tak.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Nadciąga sezon na lody
Ci, którzy chcą w tym roku zarobić na sprzedaży lodów, nie powinni zwlekać z podpisaniem umowy franczyzowej. Franczyzodawca Lodów Przygoda...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Ochota na sushi
Inwestycja w bar Sakana to niemały wydatek. Czy opłaca się wyłożyć tyle pieniędzy?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Przepis na wegańskie burgery
Krowarzywa rusza z franczyzą i obiecuje franczyzobiorcom szybki zwrot z inwestycji.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pieniądze z naleśników
Właściciel marki Pan Naleśnik zapewnia, że posiada know-how, które umożliwia barom osiągnięcie rentowności już po trzech miesiącach od...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Przez żołądek do biznesu
– To miała być myjnia samochodowa, ale mój wspólnik zjadł pizzę w Kaliszu i przybiegł do mnie z nowym pomysłem na biznes – mówi...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Firma w panierce
Koncept Chilli Mili Your Favourite Chicken chce wykorzystać rosnący wśród Polaków apetyt na panierowanego kurczaka.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zarobek u lodziarzy
W tym roku Wytwórnia Lodów Prawdziwych „U Lodziarzy” chce rozbudować sieć o 50 punktów.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Smakowite plany
Franczyzodawca Tutti Santi chce otwierać nawet dziesięć lokali rocznie.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pizzeria w promocji
Telepizza zwalnia franczyzobiorców z opłat przez pierwszy rok działalności.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Koncept na zimno
Tradycyjne lody, wyprodukowane na bazie włoskiej receptury to jedna ze specjalności Dolce Lato. Właściciel marki chce rozwijać ją we franczyzie.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
W pogoni za trendami
Telepizza chce otwierać franczyzowe restauracje w miastach powyżej 30 tys. mieszkańców.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Restauracja ma zarabiać
Franczyzobiorca musi szybko zacząć zarabiać i mieć pomoc ze strony franczyzodawcy. Przygotowaliśmy koncept, który to umożliwia - przekonuje...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Makarun na wyłączność
Makarun Spaghetti and Salad szuka franczyzobiorców, którzy chcą mieć wyłączność na otwieranie lokali z tym szyldem.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sfinks zjada pizzę
Sfinks zdecydował się zainwestować w Fabrykę Pizzy. Na razie zostanie jej wyłącznym masterfranczyzobiorcą, ale w planach ma całkowite...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Kebab i kołacz przez cały rok
Właściciele sieci Lodolandia wprowadzili na rynek dwa nowe koncepty – jeden z kebabem, drugi z węgierskimi kołaczami.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Lody w trzech odsłonach
Lody z prawdziwego mleka i śmietany, ale także wegańskie, w wersji bio, słodzone stewią – to oferta Krakowskich Lodów z Lodziarni, które...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pijalnie czekolady we franczyzie
Wedel otworzył w tym roku pięć pijalni. Marka szuka franczyzobiorców przede wszystkim w dużych miastach i z grubym portfelem.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Kebab ma wzięcie
Lokale z kuchnią kurdyjską można otwierać zarówno w centrach miast, jak i na przedmieściach czy w galeriach handlowych.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Tania franczyza ma przyszłość
Nigdy nie otworzę restauracji premium – mówi Wojciech Goduński, franczyzodawca siedmiu marek gastronomicznych.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses