Gastronomia

Pizza w roli głównej
z kraju | 10.04.2016

Pizza w roli głównej

Gusto Dominium otwiera kolejne restauracje. Sieć szuka franczyzobiorców w miastach zamieszkałych przez co najmniej 40 tys. mieszkańców.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Pora na lody
pytanie tygodnia | 06.04.2016

Pora na lody

Inwestycja w naszą przyczepę gastronomiczną często zwraca się już po trzech miesiącach działalności – mówi Łukasz Przygoda,...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Kolejna lodziarnia wchodzi do gry
z kraju | 30.03.2016

Kolejna lodziarnia wchodzi do gry

Lodowa Kraina startuje z franczyzą. Przedstawiciele marki chcą zbudować sieć pawilonów-lodziarni, w których sprzedawane będą lody gałkowe.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Franczyza jest sexy
mój franchising | 26.03.2016

Franczyza jest sexy

Lionel Lhermitte, jako właściciel galerii handlowej, od wielu lat współpracuje z franczyzodawcami i franczyzobiorcami. Franczyzę ceni za...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Jedzenie spod marketu
z kraju | 22.03.2016

Jedzenie spod marketu

Franczyzodawca pizzerii Crazy Pepe gwarantuje franczyzobiorcom lokalizacje przy marketach Kaufland. Przyczepa gastronomiczna kosztuje 50 tys. zł...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Spaghetti zamiast reklamy
mój franchising | 19.03.2016

Spaghetti zamiast reklamy

Iwona Wiejak prowadzi dwie franczyzowe spaghetterie Makarun Spaghetti and Salad. Dla gastronomii rzuciła pracę w reklamie.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Pieniądze na pizzerie Stopiątki
pytanie tygodnia | 16.03.2016

Pieniądze na pizzerie Stopiątki

50 proc. kosztów inwestycji pokrywa franczyzodawca marki. Na jakich zasadach udzielane jest wsparcie przyszłym franczyzobiorcom opowiada Marcin...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Biznes na lato
z kraju | 14.03.2016

Biznes na lato

Na kupno używanej przyczepy Smaków Natury potrzeba 38 tys. zł. Inwestycja ma szansę zwrócić się w jeden sezon.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Apetyt na sałatkę
z kraju | 09.03.2016

Apetyt na sałatkę

Salad Story rusza ostro do przodu, także z rozbudową sieci franczyzowej. Do 2022 roku chce mieć około 70 lokali w całej Polsce.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Partnerzy w życiu i biznesie
mój franchising | 05.03.2016

Partnerzy w życiu i biznesie

Ona jest bankierem, on alpinistą. Jagoda Łuckiewicz i Łukasz Ostrowski zdecydowali, że czas na życiowe zmiany i postanowili otworzyć...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Włoska receptura
z kraju | 29.02.2016

Włoska receptura

Restauracje La Grotta rozpoczynają rozwój we franczyzie. Na inwestycję potrzeba minimum 120 tys. zł.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Sfinks liczy zyski
z kraju | 25.02.2016

Sfinks liczy zyski

Spółka zarządzająca restauracjami Sphinx, Chłopskie Jadło i WOOK ma pieniądze na rozbudowę sieci.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Pora na lody
pytanie tygodnia | 20.02.2016

Pora na lody

Sukces naszej sieci wynika z szybkiej stopy zwrotu z inwestycji w lodziarnię – mówi Radosław Charubin, właściciel marki Lody Bonano.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Przepis na pizzerię
z kraju | 17.02.2016

Przepis na pizzerię

Wojciech Wieczorek zdecydował się na współpracę z Fabryką Pizzy, gdy ta dopiero startowała z franczyzą. Restauracje marki otwierane są...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Z korporacji do lodziarni
mój franchising | 08.02.2016

Z korporacji do lodziarni

Kiedy Maciej Siniło otwierał pierwsze punkty Lodów Bonano, pracował jeszcze w korporacji. Teraz rzucił etat i planuje kolejne inwestycje we...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Kawiarnia i lodziarnia na licencji
z kraju | 03.02.2016

Kawiarnia i lodziarnia na licencji

Właściciel marek So! Coffee oraz Furore! chce rozwijać sieć kawiarni oraz lodziarni zarówno w dużych, jak i małych miastach.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Pączek nadal ma wzięcie
pytanie tygodnia | 30.01.2016

Pączek nadal ma wzięcie

Wiele osób jest zaskoczonych wysokością obrotu, jaką można osiągnąć produkując i sprzedając tylko pączki – mówi Łukasz Jarema ze...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Średnie miasta lubią sushi
mój franchising | 27.01.2016

Średnie miasta lubią sushi

Dawid Belka tak bardzo polubił sushi, że postanowił otworzyć w Legnicy franczyzową restaurację Koku Sushi. Niecały rok później...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Bar z dopłatą
z kraju | 24.01.2016

Bar z dopłatą

Bez kapitału nie ma biznesu, ale dzięki zabiegom franczyzodawcy kwota inwestycji może spaść nawet o połowę. Takie rozwiązanie przygotował...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Licencja na zarabianie
z kraju | 22.01.2016

Licencja na zarabianie

Do tej pory Kebab King strzegł swojego przepisu na sukces. Teraz zdecydował się na rozwój we franczyzie.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow

Featured franchises