Gastronomia

Pizza z Ameryki
Pod szyldem New York Pizza Department można otwierać tradycyjne pizzerie lub lokale nastawione tylko na realizację zamówień na dowóz.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Setka wchodzi we franczyzę
Popularny wrocławski Setka Bar Polski Ludowej rozpoczyna budowę sieci franczyzowej. Pierwsi licencjobiorcy mogą liczyć na wsparcie w zakresie...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Blikle kontra Blikle?
Andrzej Jacek Blikle odcina się od poczynań zarządu, a przed spółką piętrzą się problemy. Czy rodzina założycieli odejdzie z firmy?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Z miłości do słodkości
Właściciele House of Donuts chcą z ofertą dotrzeć do studentów. Lokal z amerykańskimi pączkami można otworzyć za 59 tys. zł.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sushi zamiast futbolu
Kontuzja kolana sprawiła, że zamiast piłkarzem, Kamil Młynarczuk został specem od sushi. Dziś rozwija we franczyzie restauracje z japońskim...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Przepis na kebab
Właściciele barów Gigant chcą udostępnić franczyzobiorcom swoją receptę na sukces. Kwota inwestycji to 120 tys. zł.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
(Nie)zmrożone zyski
Mr Milky chce udowodnić, że lody można sprzedawać przez cały rok. Franczyzobiorcom oferuje różne modele współpracy: lokale stacjonarne,...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Marzenia o własnym biznesie
Po latach pracy w liniach lotniczych Iwona Wieczorek postanowiła zrealizować swoje życiowe marzenie – otworzyła kawiarnię, wybierając...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza dla pilota
Z wykształcenia nawigator statku, z zawodu pilot samolotu. Konrad Hanc godzi pracę na etacie z prowadzeniem własnego biznesu. Od roku jest...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Słodki smak pieniędzy
Krakowska Manufaktura Czekolady chce rozwijać się poprzez franczyzę. Franczyzodawca twierdzi, że ci którzy otworzą lokal jesienią, mogą...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Z telewizji do franczyzy
Konrada Rybaka jeszcze niedawno można było oglądać w telewizyjnym reality show. Teraz postanowił zająć się biznesem - otwiera restauracje...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sphinx nie zwalnia tempa
Fuzja z Da Grasso stanęła pod znakiem zapytania, ale to nie powód do zaprzestania otwarć. Wrzesień przyniósł Sphinksowi dwie nowe restauracje.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Fuzja Sfinksa i Da Grasso wisi na włosku
Udziałowcy sieci pizzerii odeszli od stolika negocjacyjnego. Taktyczna zagrywka czy koniec rozmów?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Kawiarnia dla rodziców i dzieci
Wciąż brakuje kawiarni, których głównymi klientami z założenia mają być rodziny. A rodzice coraz częściej szukają takich miejsc.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Piwny smak zysku
Kraków, Zamość i Tarnów – w tych miastach otwarto w ostatnich miesiącach nowe Piwiarnie Warki. Do końca roku sieć ma się powiększyć...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Kto może mieć McDonalda?
Własny McDonald to nieosiągalny cel dla niejednego biznesowego marzyciela. Kto więc może mieć swojego McDonalda? Aneta Czaplicka ma pięć...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Kawiarnia w promocji
Franczyzodawca Coffeeloffee kusi franczyzobiorców promocją. Ci, którzy podpiszą umowę do końca października, przez pół roku będą...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Słodki biznes z apteczną precyzją
Franczyzodawca Doctor Candy połączył aptekę ze stoiskiem ze słodyczami. Zapewnia, że wystarczy 25 tys. zł, aby uruchomić własną wyspę...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Wyznaczamy trendy
Nasz model biznesowy jest wyjątkowy i nie mamy dużej konkurencji – twierdzi Daniel Kucharski, prezes Pijalni Czekolady E.Wedel
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Przepis na lokalną pizzerię
Właściciel Pizzerii u Benka chce rozwijać sieć franczyzową. Deklaruje, że od franczyzobiorców nie będzie pobierał opłaty licencyjnej.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses