Gastronomia

Mała gastronomia, dobry zysk
Mariusz Kimborowicz wraz z żoną od roku są franczyzobiorcami New York Hot Dog. Interes idzie na tyle dobrze, że zdecydowali się otworzyć...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
A.Blikle wychodzi poza stolicę
Najsłynniejsze polskie cukiernie odbudowują sieć franczyzową. Do tej pory marka kojarzona była głównie z Warszawą, teraz chce wyruszyć w...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Bar na kółkach
Food trucki i moda na uliczne jedzenie, to dzisiaj już styl życia, a nie tylko sposób na biznes. Mają swoich fanów, zloty, festiwale.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza z bonusem
Restauracja, a na dokładkę skuter – takim pakietem zachęca nowych franczyzobiorców Pizza Dominium.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Stopiątka z rabatem
Wkrótce ruszy dwudziesta Pizzeria Stopiątka. Do końca września nowi franczyzobiorcy mogą zaoszczędzić 5 tys. zł.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Apetyt na kawę i zyski
Polski rynek kawiarniany to łakomy kąsek. Swój kawałek kawowego tortu chcą wykroić światowi giganci i mniejsi gracze, także franczyzowi.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Firma z potrzeby sumienia
Piotr Chwieralski hołduje zdrowej żywności i angażuje się w charytatywne prace na rzecz ochrony zwierząt. Wybierając franczyzę Bioway...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sphinx zapracowany latem
Lokali typu casual dining przybywa. Sphinx otworzył lokale w Lublinie, Krakowie i Jastarni. Wiele zawdzięcza nowemu modelowi rozwoju.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sekrety restauratora
O tym, jak kontrolować koszty, utrzymywać jakość i przygotować się do otwarcia restauracji opowiada Małgorzata Ptasińska, kierownik ds....
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sushi na randkę albo na lunch
Franczyzodawca Koku Sushi otwiera punkty w dwóch modelach. Tradycyjne restauracje wymagają nieco innego przygotowania, niż format express.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Najedzeni na wakacje
Makarun Spaghetti and Salad zamknął półrocze trzema otwarciami. Lokale z makaronem na wynos pojawiły się Warszawie, Gdańsku i Żarach.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pączek kontratakuje
Właściciel Dunkin’ Donuts znalazł masterfranczyzobiorcę nad Wisłą. Czy tym razem marka odniesie sukces?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pizzeria w promocji
Firma Wojtex czasowo obniża kwotę potrzebną do otwarcia pizzerii Biesiadowo i Crazy Piramid Pizza. Promocja obowiązuje w lipcu i sierpniu i...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zdominowali wybrzeże
Pizza Dominium odrobiła lekcje przed wakacjami. Jeszcze w czerwcu uruchomiła cztery lokale nad morzem.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Szalony muzyk, zdeterminowany biznesmen
Gdy Jacek Muszyński odkrył knajpę z wyśmienitymi makaronami, postanowił otworzyć taką samą. Dopiął swego, mimo że jej właściciel nie...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Prezent na powitanie
Inwestycja we własny biznes może się tego lata wyjątkowo opłacić. Telepizza przygotowała bowiem wakacyjną ofertę dla kandydatów na...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Nowa marka wypiera starą
Firma Wojtex przeprowadza rebranding przejętych niedawno kawiarni Take Away. Stare szyldy znikają, zamiast nich pojawiają się nowe z logo...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Apetyt na biznes
Franczyzodawcy Fiero! Pizza okopali się w województwie łódzkim. Czy uda im się pojawić w nowych regionach?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyzobiorcy Olimpu chcą skopiować swój sukces
Koncept rośnie i ma pierwszych multifranczyzobiorców. Dla właściciela marki to dobra wizytówka, ale też ryzyko...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Multibiorcy idą na całość
Mimo że posiadają już kilkanaście lodziarni Bonano, to zdecydowali się na otwarcie kolejnej, tym razem w Brukseli. Mowa o spółce trzech...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses