Gastronomia

Zimne zaopatrzenie
W tym roku Mini Melts będzie prowadził nie tylko stoiska. Firmowe lody trafią także do sklepów.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sezon za pasem
Paweł Kaziród, menedżer ds. rozwoju sieci ICE’N’GO!, wyjaśnia, jak sieć punktów z deserami lodowymi przygotowuje się zimą do nowego...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Big Mac prosto do stolika
W australijskim McDonald’s pojawili się kelnerzy. Na razie na pięć tygodni.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pizzeria w pasażu
Pomagamy partnerom pozyskać lokal. Oferujemy im także przejęcie już działających punktów – mówi Agnieszka Wiśniewska, manager ds....
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Fabryka Pizzy w dużych miastach
Nowe pizzerie powstają w Warszawie, Krakowie i Lublinie. Franczyzobiorcy stawiają na duże powierzchnie lokali.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pizza z dodatkami
Solo Pizza odświeżyła wystrój swojego flagowego lokalu. Debiut będzie miał miejsce w Walentynki.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Gastronomia z importu
Charley’s Philly Steaks trafi do food courtów. Bary nie będą jednak konkurowały ze znanymi sieciowymi fast foodami - mówi Emilia...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Al Capone wiecznie żywy
Johni Beconi American Pizza bierze na celownik Warszawę i Śląsk. Tylko czy jest jeszcze miejsce na kolejną sieciową pizzerię?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Wyposażenie za 1 zł
Franczyzobiorcy pizzerii 105-Stopiątka dostaną rabat na dzierżawę zaplecza kuchennego.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sphinx z Pepsi, Hard Rock Cafe z Żywcem
Dostawcy napojów walczą o umowy z sieciami restauracji. Wartości kontraktów sięgają milionów złotych.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
McDonald’s zakodowany
Na opakowaniach, obok logo McD, pojawią się kody z informacjami na temat wartości odżywczych.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Z kanapką na molo
Na sopockim Monciaku pojawił się Subway. To pierwsza restauracja otwarta w tym roku.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Szybko, tanio, dużo
BambooBox, serwujące kuchnię azjatycką, stawia na lokale, skąd łatwo realizować zamówienia z dowozem do klienta.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Da Grasso po remoncie
Dwie sieciowe pizzerie zmieniły nie tylko wygląd, ale również menu dostosowane do gustów stałych klientów.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Poparzeni kawą
Fast foody zagrażają kawiarniom. Columbus Coffee staje po stronie samodzielnych przedsiębiorców.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Przy whisky o biznesie
Pijalnia Whisky sprawdza się jako miejsce integracji pracowników, spotkań towarzyskich i biznesowych - mówi Paweł Laskowski, dyrektor hotelu...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Canappka w rozmiarze S i XL
Bary serwujące przygotowane na miejscu kanapki sprawdzą się w okolicy dużej liczby szkół i firm.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Ambicje większe od pizzy
Promocje ze skuterem do rozwożenia pizzy czy piecem za 1 zł pomogły w rozwoju sieci, dlatego planujemy kolejne - mówi Wojciech Goduński z...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biesiada w tawernie
7th Street Bar & Grill zacznie rok z pięcioma lokalami. Największy z nich będzie liczył 300 m2.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zabawa przy kawie
Właściciele Cafe Bajarka twierdzą, że połączenie kawiarni z salą zabaw opłaci się, gdy ofertę skierujemy zarówno do dzieci, jak i...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses