Gastronomia

Odświeżony Mr Hamburger
Fast foody w nowej odsłonie wchodzą do miast liczących 20 tys. mieszkańców.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Kebab w sieci
Ali Baba zaopatruje swoje lokale w kebaby własnej produkcji, dzięki czemu franczyzobiorcy mogą otrzymać zatowarowanie w kredycie.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Italia ochłodzi w Warszawie
Międzynarodowa marka Ci Gusta trafiła do Polski. Zaproponuje kuchnię włoską – od pizzy po desery lodowe.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Starbucks w odwrocie
Mimo dobrych wyników finansowych międzynarodowa sieć kawiarni zamyka lokale w Europie Zachodniej.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Fornetti na wakacje
Firma otworzyła sezonową minipiekarnię. W ramach sieci powstają również większe punkty, które umożliwiają konsumpcję na miejscu.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Logistyka przede wszystkim
O roli Emperii na rynku spożywczym opowiada Krzysztof Trojanowski, nowy dyrektor ds. rozwoju spółki.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sezon dobiega końca
Nasi franczyzobiorcy pracują latem, a zimą poszukują lokali pod nowe otwarcia - mówi Radosław Charubin, właściciel firmy Multi Ice,...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Nowy image na koszt firmy
Sfinks zakończył rebranding Chłopskiego Jadła. I sam za niego zapłacił.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Da Grasso w pakiecie
Sieć pizzerii zniosła opłaty wstępne i przygotowała dla franczyzobiorców nową ofertę współpracy.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Telepizza podsumowała EURO
Właściciele franczyzowych pizzerii zanotowali w trakcie piłkarskich mistrzostw dwucyfrowe wzrosty sprzedaży.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Fast food na kółkach
MacWay pomaga w uruchomieniu restauracji stacjonarnej i mobilnej.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Z mrożonym jogurtem na molo
Yogen Früz znalazł pierwszego franczyzobiorcę. Jego sopocki lokal już działa.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Czekolada czyni cuda
Wyroby holenderskiej firmy Chocolate Company tak posmakowały Tomaszowi Dembińskiemu, że postanowił sprowadzić je nad Wisłę. Dziś prowadzi...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza dla spragnionych
Firma YanTea otwiera punkty z koktajlami Bubble Tea. W Niemczech to przebój, a jak będzie w Polsce?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
McDonald’s będzie jak KFC?
Nowy szef „Złotych Łuków” robi rewolucję w menu. Postawi na niskokaloryczne dania z drobiu.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Kurczak prosto z USA
Pierwsi franczyzobiorcy 7th Street już szukają lokalu, w którym będą serwować dania rodem z Ameryki.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza w rytmie samby
Właściciel restauracji The Mexican i Browar the Brasil odda część swoich restauracji w zarządzanie franczyzobiorcom.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Dzieci, kawiarnia i giełda
My Baby Cafe debiutuje na NewConnect i szuka franczyzobiorców, którzy poprowadzą kawiarnię i salę zabaw dla dzieci w jednym.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Burger made in China
Burger King zapowiada, że w przeciągu pięciu lat otworzy w Chinach tysiąc restauracji.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Multifood czy Olimp?
Którą licencję wybrać? Obie sieci oferują posiłki na wagę. Tego typu restauracji na rynku gastronomicznym wciąż brakuje.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses