Gastronomia

Biznes, który kusi
Adrian Ćwik to przykład przedsiębiorcy, który stawia czoła przeciwnościom i konsekwentnie dąży do celu. Na własnej skórze przekonał...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Popyt na zdrowe słodkości
Fit Cake otworzył 10 lokali w ciągu miesiąca. Wchodzi też na nowe, zagraniczne rynki.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Otwieramy przyczepę z kebabem
Firma Sweet Gallery oferuje możliwość wynajmu przyczepy, bez obciążenia finansowego związanego z leasingiem czy zakupem. Wystarczy wkład w...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Jak otworzyć restaurację McDonald’s?
Patrycja Niedźwiecki prowadzi z mężem już trzy restauracje pod złotymi łukami. Jak wygląda franczyza Maka „od kuchni”?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Kawiarnia na rowerze
Bike Café szuka franczyzobiorców nie tylko w aglomeracjach, ale też w nieco mniejszych miastach. Przy skorzystaniu z subskrypcji próg...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Jak zostać prywatnym kucharzem?
Paweł Sitarz odkrył niszę w gastronomii i został pierwszym mobilnym kucharzem w Polsce. Ile zarabia i kto korzysta z jego usług?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Nowy kebab we franczyzie
Sulaiman Kebab proponuje franczyzobiorcom otwarcie food trucka z kebabem. Na inwestycję nie potrzeba dużo pieniędzy.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes z Cofix
Paweł Kamiński właśnie planuje otwarcie trzeciej kawiarni na licencji Cofix. Co mu się podoba we współpracy z franczyzodawcą?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Otwieramy burgerownię
Franczyzodawca Krowa Mać Burgers zapewnia, że zapotrzebowanie na dobre burgery nie przemija. Jak otworzyć i z sukcesem prowadzić burgerownię?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Najlepszy od lat
Aleksander Szczepaniak był pierwszym franczyzobiorcą Biesiadowa. Do dziś prowadzi w Łodzi lokal tej marki.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zarabiają, bo dowożą
Rozwożą klientom posiłki z restauracji albo zakupy ze sklepu. Zarządzają flotą kurierów. To jednak nie Glovo ani Pyszne.pl. To franczyzowa...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Otwieramy restaurację gruzińską
W tym roku Chinkalnia otworzyła już trzy restauracje, kolejne są w przygotowaniu. Marce szczególnie zależy teraz na znalezieniu...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Otwieramy lodziarnię
Przepis na prowadzenie zyskownej lodziarni jest tak samo złożony, jak receptura lodów, które zachwycą smakiem. Franczyzodawca Lodolandii i...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Co Polacy lubią jeść w restauracji?
Jurek Sobieniak, doświadczony restaurator, zdradza przepis na zyskowną knajpę.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Kawiarnia we franczyzie
– Każda z naszych kawiarni od pierwszego miesiąca przynosi zyski – zapewnia Kamil Woźniak, franczyzodawca Cafe Słodziak.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sukces dzięki zespołowi
Dariusz Gardyjas został Top Franczyzobiorcą w kategorii „Najszybszy rozwój sieci”. Jaka była jego droga do sukcesu?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Przepis na kebab
Kebab Yum Yum to koncept stworzony z myślą zarówno o mniejszych miejscowościach, jak i dużych miastach. Ile trzeba zainwestować?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Nowy sezon, nowa oferta
Franczyzobiorcy lodziarni SiGelato od tego sezonu w ofercie będą mieć również kawę Costa Coffee. Wszystko dzięki współpracy, którą...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zapiekanki i lody z wyspy
Franczyzodawca Cukrem i Solą jest zadowolony z nowego formatu sprzedażowego, czyli wysp handlowych. Pierwsza już działa, marka myśli o kolejnych.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Cukiernia Sowa szuka franczyzobiorców
– Szukamy franczyzobiorców, którzy docelowo będą prowadzić co najmniej kilka lokali pod naszym szyldem – mówi Michał Sowa, członek...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses