Gastronomia

Subway podsumowuje rok
W Europie Środkowej i Wschodniej sieć liczy już 250 placówek.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Łukasz Blikle zaczął od czystki
Nowy szef cukierniczej sieci zwalnia kluczowych menedżerów.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Gruby Benek w nowej odsłonie
W tym roku właściciele firmy planują uruchomić kolejny koncept gastronomiczny.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes made in China
Zdaniem przedstawicieli restauracji China In Box, jedzenie serwowane w pudełkach to przyszłość fast foodów.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza z Belgii
Gastronomiczna sieć Belfrit, serwująca dania kuchni belgijskiej, rusza na podbój Polski.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zmiany w A.Blikle
Czy nowy prezes rodzinnej firmy postawi na rewolucję?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Salad Story coraz większe
Sieć zmienia menu i otwiera nowe restauracje.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Fornetti się zmienia
Sieć minipiekarni i kawiarni z gorącym francuskim pieczywem wzbogaciła ofertę o nowe produkty, odświeżyła też wizerunek marki.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biesiadowo ma plan
Kolejne placówki oraz nowe koncepty i produkty – pomysłów na rozwój sieci Biesiadowo nie brakuje.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Jedzenie prosto z Olimpu
W menu restauracji Olimp nie ma nektaru i ambrozji, ale tradycyjne posiłki sprzedawane na wagę w systemie samoobsługowym.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Ice Cafe ma już pięć lodziarni
Do końca roku chce powiększyć sieć do 30 punktów, a za pięć lat być liderem rynku.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Da Grasso w Gdańsku w wersji premium
Sieć z przytupem wchodzi w 2011 rok otwierając kolejną restaurację.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Rok na piątkę
Ubiegły rok United Chicken zakończył z pięcioma restauracjami, w styczniu dołączy do nich kolejna.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Szwejk w natarciu
Hospoda u Svejka w ciągu kilku tygodni otworzy dwie restauracje franczyzowe.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Bon Apetito we franczyzie
Restauracja serwująca jedzenie na wagę, ma już pierwszego franczyzobiorcę.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Da Grasso podsumowuje i prognozuje
Nowe placówki, nieudana fuzja ze Sfinksem i walka z koniunkturą to dla sieci pizzerii główne akcenty 2010 roku. Jaki będzie kolejny?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Kawa z Bostonu
Boston Cafe rozpoczyna budowę sieci franczyzowej.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Ruszają na podbój kraju
Gaga Trattoria od przyszłego roku chce zaistnieć w całej Polsce wykorzystując nowy koncept „Pizzeria Gaga”.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza na wagę
Multifood STP ma pięć placówek, na przyszły rok zapowiada otwarcie kolejnych dwunastu.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Przewaga własnych
W stolicy powstał kolejny lokal Telepizzy. Większość z 34 restauracji działających w Warszawie należy do franczyzodawcy.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses