Gastronomia

Da Grasso Express wchodzi we franczyzę
Pierwsza placówka w tym formacie została otwarta w Środzie Śląskiej.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
BioWay rozwija sieć
Trójmiasto lubi zdrowo jeść. Dowodem na to jest rozbudowana sieć barów z żywnością wegetariańską. Jedną z nich jest BioWay.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Nowa szata Fornetti
Sieć sprzedająca gorące ciasteczka zmienia wygląd swoich stoisk.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Chiński McDonald’s podnosi ceny zestawów
Czy krajowy rynek też czekają podwyżki?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pizza z Fabryki
Krakowska sieć pizzerii rozpoczyna rozwój we franczyzie.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Śląsk lubi gastronomię
W połowie listopada w bytomskiej galerii Agora otwarte zostały punkty dwóch sieci franczyzowych - Solo Pizza i United Chicken.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Mały Kucharz
W restauracjach Da Grasso najmłodsi miłośnicy pizzy mogą ją wykonać własnoręcznie. Dla dzieci to świetna zabawa i jednocześnie nauka,...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pizza zgodna z planem
Biesiadowo osiągnęło zakładaną na ten rok liczbę 60 lokali.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pizzeria na kilka sposobów
Duża swoboda w komponowaniu menu i aranżowaniu wnętrza pizzerii K-2 to cechy, które mogą spodobać się przyszłym franczyzobiorcom.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Leśne Runo wciąż do nabycia
Do 3 listopada br. na oferty czeka Polska Agencja Rozwoju Turystyki - właściciel sieci.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Klasztorne smaki poza granicami
Sieć Benedicite planuje rozwój we Francji i Wielkiej Brytanii.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
McDonald’s wjeżdża na brytyjskie autostrady
Szefowie sieci na Wyspach dogadali się ze spółką Roadchef, operatorem Miejsc Obsługi Podróżnych przy drogach szybkiego ruchu.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Max zamiast McDonald’s?
Popularna w Szwecji sieć restauracji typu fastfood w przyszłym roku otworzy w Polsce pierwsze placówki.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Dobra koniunktura wróci, a pizzerii przybędzie
Telepizza chce w ciągu dwóch najbliższych lat otworzyć kilkadziesiąt lokali.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Apetyt na lody rośnie
Franczyzobiorcy skorzystają na intensyfikacji działań marketingowych i handlowych marki Haagen-Dazs.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Wychodzą poza stolicę
Właściciele Noodle w Pudle - lokali z orientalną żywnością fastfoodową - zapowiadają otwarcia pierwszych restauracji poza stolicą.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJTylko co piąty restaurator przetrwa
O działalności w branży gastronomicznej opowiada Łukasz Kowalski, manager do spraw franchisingu Pierogarni Stary Młyn.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sushi Express buduje sieć franczyzową
Punkty z kuchnią japońską pozyskały już dwóch partnerów.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Japonia w Polsce
Z rosnącej popularności kuchni japońskiej nad Wisłą korzysta sieć barów Sushi Naka Naka, która otwiera kolejne restauracje.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Toruńska Pierogarnia w Poznaniu
Lokal gastronomiczny odwiedzany przez różne pokolenia gości to rzadkość. Pierogarnia spełnia ten warunek.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses