Gastronomia

Wysokie zyski, szybki rozwój
Punkt Bafra Kebab Moniki i Mariusza Witkowskich od pierwszego dnia działalności notuje dwukrotnie wyższe zyski od zakładanych. Po trzech...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Street food z kebabem
Am Am Kebab buduje sieć mobilnych punktów z kebabami. Ile można zarobić w tym biznesie?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Marynarz, który osiadł na swoim
Plan Agaty i Artura Maćkowiaków jest taki – jeśli uda się biznes z Fit Cake, to on, zawodowy marynarz, nie wypłynie więcej w morze. Córki...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Fit Cake, czyli słodka nie-cukiernia
Sernik bez sera i cukru? Nie dość, że możliwe, to i opłacalne. Rozmawiamy z Rafałem Kościukiem, właścicielem sieci nie-cukierni Fit Cake,...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza z niską kwotą wejścia
– Wystarczy 10 tys. zł, aby otworzyć oddział Stava – zapewnia Paweł Aksamit, prezes zarządu spółki akcyjnej Stava.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sposób na szybki rozwój
Bafra Kebab liczy 224 punkty w Polsce. Sieć ciągle pozyskuje nowych franczyzobiorców i w tej chwili już jest zakontraktowanych kolejnych 70...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Da Grasso ma nowego inwestora
Norweski koncern Orkla ma przejąć 74 proc. udziałów w polskiej sieci pizzerii Da Grasso. Jak to wpłynie na rozwój franczyzy tej marki?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Kawiarnia na licencji
Cofix mocno podkręcił tempo rozwoju. Kto może zostać franczyzobiorcą marki i otworzyć własną kawiarnię?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sushi we franczyzie
Sayuri Sushi rozpoczyna budowę sieci franczyzowej. Jaką ma propozycję dla franczyzobiorców?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Street food we franczyzie
Crazy Dog to koncept oparty na sprzedaży hot dogów. Czy się opłaca?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sposób na bicie rekordów
Dominik Puchniarski bije rekordy, sprzedając kołacze. Dorota Prus porzuciła biznes weddingowy na rzecz prowadzenia punktów franczyzowych pod...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Jak zarobić na bąbelkach
Franczyzodawca BubBu Bubble Tea zapewnia, że to koncept wysokomarżowy i niewymagający od franczyzobiorcy dużych nakładów pracy.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Lokal z japońskim menu
Czy na sprzedaży ramenu da się zarobić? Franczyzodawca Ramen Shop przekonuje, że tak.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes na cały rok
Sweet Gallery rozwija największą w Polsce sieć w segmencie outdoorowym - Lodolandia and Kołacz na Okrągło. Ze wszystkimi swoimi markami do...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Telepizza w nowych rękach
Michał Piasecki i Daniel Piekarski to nowi właściciele Telepizza Poland. Czemu kupili nierentowną firmę? I co zamierzają z nią zrobić?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Współpraca, która procentuje
Sieć Stopiątka liczy już 80 pizzerii, a franczyzodawca zapowiada otwarcia kolejnych. Zaznacza przy tym, że rozwój sieci jest możliwy m.in....
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza z gwarancją zysku
Stava zapewnia nowym franczyzobiorcom gwarancję zysku. Jeżeli – pomimo trzymania się wyznaczonych zasad – oddział nie osiągnie...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sushi ma się dobrze
Sushi Kushi chwali się kolejnymi otwarciami. Czy franczyzobiorcy są zadowoleni ze współpracy z marką?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Restauracja z polską kuchnią
Pierogarnie Stary Młyn otwierają się głównie w dużych miastach. A czy trzeba mieć gruby portfel, aby otworzyć restaurację z tradycyjną...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Przyczepa na wynajem
– Otworzyliśmy już 700 punktów franczyzowych, do końca roku planujemy mieć ich 1000 – mówi Krzysztof Olesiak, prezes spółki Sweet Gallery.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses