Dobra Pączkarnia

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

Min. kwota inwestycji 0

Wyrabiane przez nas pączki tworzone są według receptur przekazywanych od pokoleń, z zachowaniem tradycyjnych metod produkcji. Dbamy również, aby każdy wyprodukowany pączek był najwyższej jakości, zawsze świeży i ciepły serwowany klientom.

Najistotniejsze jest know - how firmy, którym służymy franczyzobiorcom. Otrzymują oni pełne wsparcie przez cały okres trwania umowy obejmujące szkolenia, marketing, produkty oraz kontrolę jakości. Naszym Partnerom zapewniamy współpracę i pełne zaangażowanie w prowadzeniu działalności gospodarczej. Franczyzobiorca nie musi więc posiadać doświadczenia w gastronomii, nasz zespół w pełni przygotuje zarówno franczyzobiorcę jak i jego personel do prowadzenia Pączkarni.

Aby zapewnić obsługę na najwyższym poziomie oraz sprawną produkcję franczyzobiorca odbędzie u nas miesięczne szkolenie, które pomoże spokojnie pokierować biznesem. Franczyzobiorca otrzyma pomoc  przy wyborze personelu i lokalu, projekt aranżacji wnętrza oraz strój i wygląd personelu - doradzimy na każdym etapie powstawania Pączkarni. Oferujemy dostęp do starannie przygotowanego modelu franczyzy i projekcji finansowej.

Jednym z ważnych elementów są spotkania i konsultacje - zobowiązujemy się do pięciu wizyt w tygodniu w lokalu Franczyzobiorcy przez pierwszy miesiąc prowadzenia działalności oraz do minimum jednej wizyty w miesiącu w poźniejszym okresie. Nasz Partner otrzyma przemyślane kampanie marketingowe oraz sprawdzoną sieć dostawcow i partnerów - dostarczymy franczyzobiorcy na jego koszt wszelkie urządzenia niezbędne do prowadzenia działalności będącej przedmiotem umowy.

Dobra Pączkarnia ma na celu oferowanie najwyższej jakości produktu przez specjalnie do tego wyszkolonych pracowników. Lokale dobierane są tak, aby klient mógł przyglądać się całemu procesowi produkcji. Osoby zainteresowane współpracą z naszą firmą na pierwsze spotkanie zapraszamy zawsze do siedziby w Szczecinie. Jest to najlepszy sposób, aby zaznajomić się z charakterem Dobrej Pączkarni i podjąć decyzję o rozpoczęciu współpracy franczyzowej.

Dobra Pączkarnia to biznes dla osób, którym zależy na dobrym produkcie i szybkim zwrocie z inwestycji. Dla tych, którzy chcą aktywnie brać udział w rozwoju swojej firmy.

JEDNOSTKI WŁASNE

1

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

51

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

  • Minimalna kwota potrzebna do otwarcia Pączkarni to 150 tys. zł, powierzchnia lokalu to minimum 30 mkw.

  • Lokal powinien być zlokalizowany w miejscu atrakcyjnym pod względem dostępności dla klientów, również w zakresie możliwości obserwowania produkcji.

  • Opłaty ponoszone na rzecz franczyzodawcy to 7 proc. - w tym 2 proc. na marketing sieci.

  • Jednorazowa oplata licencyjna wynosi 25 tys. zł, a w niej:

    • 7 tys. zł opłaty wstępnej,

    • 18 tys. zł w przypadku podpisania umowy franczyzowej.

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Dobra Pączkarnia Sp. z o. o. Sp. k.

Pin iconul. 5 Lipca 46, 70-374 Szczecin Website icon http://www.dobrapaczkarnia.pl

Find out more

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Dobra Pączkarnia.
Phone
Email

Administratorem danych osobowych jest firma Dobra Pączkarnia Sp. z o. o. Sp. k. (ul. 5 Lipca 46, 70-374 Szczecin). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Dobra Pączkarnia oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie dobrapaczkarnia.pl.

Featured franchises

The information contained in the catalog comes from the creators of the systems and is presented in order to familiarize the principles of cooperation with each of the companies. Before signing the agreement, each candidate for a franchisee or partner should check the attractiveness of the offer and the credibility of the information provided by the creator of the system. The publisher is not responsible for damages resulting from the performance or omission of specific legal actions by the user on their own behalf or on behalf of someone else, even if the user was guided in any way by the information contained in the franchise catalog when making the decision.

The editorial office reserves the right to verify the list of systems and information contained in the catalog. In case of receiving information that the presented data is false or out of date, please contact the editorial office .

PROFIT system sp. z o. o., publisher of the Franchising.pl portal, informs that it does not collect or process information sent via the contact form. All information entered in the survey is sent as an email to the system organizer listed in the franchise catalog. The entity receiving the information sent will use it to provide information on the submitted inquiry. Sending any of your personal data is voluntary, and the entity responsible for collecting and processing any personal data is the system organizer receiving the contact form.