Cukrem i Solą

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

Min. kwota inwestycji 0

Tym z Państwa, którzy myślą o rozpoczęciu przygody z własnymi biznesem lub rozszerzeniem obecnego, proponujemy współpracę na zasadzie franczyzy z naszym brandem „Cukrem i Solą”.

Od 2017 roku prowadzimy sprzedaż gastronomiczną – czas ten pozwolił nam na zbudowanie solidnego i przejrzystego konceptu gastronomicznego, który w prosty sposób umożliwia osiągnięcie stabilnych przychodów. 

Punkt gastronomiczny naszej sieci można prowadzić jako jedyne źródło zarobku lub bez trudu połączyć z innym biznesem. Różnorodność produktów, oryginalne receptury i stały kontakt z dostawcami to kolejne zalety dołączenia do rodziny „Cukrem i Solą”. 

Naszym flagowym hitem są przyrządzane na miejscu  zapiekanki: do wyboru w klasycznej wersji z pieczarkami i cebulką lub sosem pomidorowym oraz świeżymi dodatkami. W ofercie mamy również takie specjały jak przepyszne lody,  grillowane kanapki, zakręcone ziemniaki, frytki belgijskie, chrupiące churrosy, buble tea oraz wyborne kawy. W zależności od pory roku menu jest uzupełnione o dodatkowe produkty, który pozwolą na przyciągnięcie większej liczby klientów. W okresie jesienno-zimowym między innymi proponujemy gorącą czekoladę a w gorące dni orzeźwiające koktajle.

Nasze lodziarnie + ciepłe przekąski umożliwiają stabilny zysk przez 12 miesięcy w roku.

Oferujemy prowadzenie Cukrem i Solą w dwóch różnych modelach biznesowych. Pierwszy z nich to koncept sprzedaży w lokalu stacjonarnym od 20m2, drugi w przyczepie gastronomicznej. W obu przypadkach sprzedaż może być prowadzona zarówno w okresie letnim, jak i zimowym. Food truck daje dodatkowo nieograniczone możliwości, jeśli chodzi o znalezienie odpowiedniej lokalizacji – gdyby miejsce okazało się niedostatecznie atrakcyjne, przyczepa dzięki swojej mobilności pozwala na  zmianę rejonu sprzedaży.

W rozwój naszej ogólnopolskiej sieci wkładamy całe serce i pełne zaangażowanie, jak również doświadczenie i wiedzę merytoryczną. 

Serdecznie zapraszamy do budowania razem z nami tych wyjątkowych miejsc. 

Skontaktuj się z nami, aby zapoznać się ze szczegółami i omówić dodatkowe możliwości prowadzenia "Cukrem i Solą".

JEDNOSTKI WŁASNE

3

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

10

INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

  • znalezienie odpowiedniej lokalizacji;
  • projekt technologiczny;
  • marketing;
  • know-how jak prowadzić punkt i dobrze zarobić;
  • pomagamy przy otwarciu i uruchomieniu punktu;
  • szkolenia dla Franczyzobiorcy;
  • szkolenia dla pracowników;
  • stałe wsparcie;
  • kompleksowo wyposażoną przyczepę;
  • księga przepisów.

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

Nie pobieramy opłaty wstępnej, a kapitał potrzebny na start rozpoczyna się już od 30 tys. zł netto w przypadku leasingu.

  • przyczepa gastronomiczna od 500 zł netto miesięcznie;
  • lokal stacjonarny od 850 zł netto miesięcznie.

PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

  • osoba przedsiębiorcza; 
  • brak doświadczenia w gastronomii nie jest przeszkodą – nauczymy i będziemy wspierać; 
  • wkład własny na start;
  • umiejętność w pracy zespołowej;  
  • nastawienie na sukces zawodowy.

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

TEL-KAM Kamil Woźniak

Pin iconul. Księżycowa 8, 05-200 Wołomin Website icon http://www.cukremisola.pl

Find out more

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Cukrem i Solą.
Phone
Email

Administratorem danych osobowych jest firma TEL-KAM Kamil Woźniak (ul. Księżycowa 8, 05-200 Wołomin). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Cukrem i Solą oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie cukremisola.pl.

Featured franchises

The information contained in the catalog comes from the creators of the systems and is presented in order to familiarize the principles of cooperation with each of the companies. Before signing the agreement, each candidate for a franchisee or partner should check the attractiveness of the offer and the credibility of the information provided by the creator of the system. The publisher is not responsible for damages resulting from the performance or omission of specific legal actions by the user on their own behalf or on behalf of someone else, even if the user was guided in any way by the information contained in the franchise catalog when making the decision.

The editorial office reserves the right to verify the list of systems and information contained in the catalog. In case of receiving information that the presented data is false or out of date, please contact the editorial office .

PROFIT system sp. z o. o., publisher of the Franchising.pl portal, informs that it does not collect or process information sent via the contact form. All information entered in the survey is sent as an email to the system organizer listed in the franchise catalog. The entity receiving the information sent will use it to provide information on the submitted inquiry. Sending any of your personal data is voluntary, and the entity responsible for collecting and processing any personal data is the system organizer receiving the contact form.