Salsiccia Pizzeria Napoletana

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

Min. kwota inwestycji 0

4 lata temu założyłem pierwszą pizzerię na warszawskiej Pradze. Bardzo spodobał mi się koncept pizzy neapolitańskiej, widziałem, że zaczyna wchodzić na polski rynek, więc postanowiłem zgłębić ten temat. Jeździłem dużo po Włoszech w poszukiwaniu idealnych produktów i w końcu się udało. Jako pierwsi w Warszawie mamy dwa certyfikaty AVPN (certyfikat prawdziwej pizzy neapolitańskiej). Ciasto, składniki, pomidory, przyprawy wszystko importujemy z Włoch. Dla uzyskania jak najlepszej jakości pizze wypiekamy w piecach opalanych drewnem.

Nasza pizza jest oryginalna i znajduje uznanie. Każdy z naszych lokali osiągał rentowność od momentu otwarcia.

JEDNOSTKI WŁASNE

3 w Warszawie

INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

  • pomoc w doborze lokalu,
  • pełne wsparcie marketingowe,
  • ubrania dla całej obsługi lokalu,
  • oryginalne włoskie produkty,
  • pełen pakiet szkoleń, w tym kilkanaście dni próbnej pracy w już istniejącym lokalu,
  • pomoc na otwarciu, lub stworzeniu własnej marki z pizzą neapolitańska,
  • fachowa pomoc doświadczonej załogi w pierwszych miesiącach startu lokalu,
  • bieżące wsparcie, 7 dni w tygodniu.

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

Lokal o wielkości 80-100 m2 to koszt 300-400 tys. zł (połowę inwestycji możemy pomóc wziąć w leasing). Całkowita kwota inwestycji zależy od wyposażenia lokalu w instalacje i wyposażenie, na cenę inwestycji składa się specjalistyczny piec oraz technologia w celu utrzymania jakości produktu. Jesteśmy w stanie sfinansować częściowo inwestycję osobom zaangażowanym i zdecydowanym.

PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

  • Nie jest wymagana osoba z doświadczeniem w branży - nauczymy wszystkiego. Ważne, żeby była to osoba, która jest pasjonatem kuchni, szczególnie włoskiej.
  • Warunki lokalowe:
    • Lokal typowo na wynos – powierzchnia 50- 60m2
    • Lokal z kilkoma stolikami – minimum 80 m2.

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Imperial Dorota Kowalska

Pin iconŁukowska 7, 04-113 Warszawa Website icon https://salsiccia.pl/

Find out more

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Salsiccia Pizzeria Napoletana.
Phone
Email

Administratorem danych osobowych jest firma Imperial Dorota Kowalska (Łukowska 7, 04-113 Warszawa). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Salsiccia Pizzeria Napoletana oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie salsiccia.pl.

Featured franchises

The information contained in the catalog comes from the creators of the systems and is presented in order to familiarize the principles of cooperation with each of the companies. Before signing the agreement, each candidate for a franchisee or partner should check the attractiveness of the offer and the credibility of the information provided by the creator of the system. The publisher is not responsible for damages resulting from the performance or omission of specific legal actions by the user on their own behalf or on behalf of someone else, even if the user was guided in any way by the information contained in the franchise catalog when making the decision.

The editorial office reserves the right to verify the list of systems and information contained in the catalog. In case of receiving information that the presented data is false or out of date, please contact the editorial office .

PROFIT system sp. z o. o., publisher of the Franchising.pl portal, informs that it does not collect or process information sent via the contact form. All information entered in the survey is sent as an email to the system organizer listed in the franchise catalog. The entity receiving the information sent will use it to provide information on the submitted inquiry. Sending any of your personal data is voluntary, and the entity responsible for collecting and processing any personal data is the system organizer receiving the contact form.