Night Burger

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

Min. kwota inwestycji 0

8 lat temu założyłem pierwszy lokal Night Burger w Warszawie. Od początku przykładałem ogromną uwagę do jakości składników. Jakość oraz świeżość składników była dla mnie na pierwszym miejscu. Nasza marka skierowana jest do osób lubiących kuchnię amerykańską z wysokiej jakości składników.

Nasza marka jest znana na rynku warszawskim. Posiadamy ogromną bazę gości, cieszy nas duży ruch na miejscu, jak i w dostawie. Nasze burgery tworzone są przez ludzi z pasją, receptury są opracowane przez znanych i wykwalifikowanych kucharzy. W naszym menu znajdziesz nie tylko burgery, ale także dania z kurczaka (wingsy, stripsy), frytki w różnych postaciach, także kraftowe piwa. W Warszawie posiadamy dwa lokale cieszące się dużą liczbą stałych gości od wielu lat. Nasze lokale ze względu na to, że działają do późnych godzin, dają gwarancję dużego ruchu od pierwszych dni. Dajemy gwarancję szybkiego zwrotu inwestycji. 

JEDNOSTKI WŁASNE

2

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

5

INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

  • Pomoc w doborze lokalu, oraz koordynacji inwestycji na każdym etapie budowy lokalu;
  • Pełne szkolenie z zarządzania placówką gastronomiczną;
  • Wsparcie przy projektowaniu lokalu w zakresie technologii i wystroju;
  • Pełne wsparcie marketingowe;
  • Ubrania dla całej obsługi lokalu;
  • Oryginalne, niepowtarzalne produkty oraz receptury;
  • Pełen pakiet szkoleń, w tym kilkanaście dni próbnej pracy w już istniejącym lokalu, szkolenie pracowników w lokalu franczyzowym;
  • Pomoc na otwarciu, lub stworzeniu własnej marki z kuchnią amerykańską;
  • Fachowa pomoc doświadczonej załogi w pierwszych miesiącach startu lokalu:
  • Bieżące wsparcie, siedem dni w tygodniu.

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

  • Szacowana kwota inwestycji jest zależna od wybranego modelu biznesowego;
  • Kwota minimalna pozwalająca na otwarcie lokalu stacjonarnego to 130 tys. zł netto (kwota może ulec zmniejszeniu, tylko w modelu lokalu na wynos);
  • Wstępna opłata franczyzowa wynosi 20 tys. zł netto (wliczona w kwotę na otwarcie lokalu);
  • Bieżąca opłata franczyzowa jest stała i wynosi 2,5 tys. zł. 

PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

Na rozpoczęcie współpracy wymagany jest kapitał potrzebny do otwarcia lokalu. Niezbędne jest posiadanie lokalu, w którym można prowadzić gastronomię. Lokal przy modelu stacjonarnym musi mieć minimum 40 mkw., w modelu na wynos co najmniej 30 mkw. Pomożemy znaleźć odpowiedni lokal, a także zaadaptować na potrzeby gastronomiczne. Wykonujemy projekt technologiczny.

Od naszych franczyzobiorców oczekujemy przede wszystkim zaangażowania, dobrej organizacji pracy. Mile widziane jest też doświadczenie w prowadzeniu działalności gospodarczej.

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Night Burger

Pin iconul. Radiowa 14, 01-495 Warszawa Website icon https://www.nightburger.pl

Find out more

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Night Burger .
Phone
Email

Administratorem danych osobowych jest firma Night Burger (ul. Radiowa 14, 01-495 Warszawa). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Night Burger oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie nightburger.pl.

Featured franchises

The information contained in the catalog comes from the creators of the systems and is presented in order to familiarize the principles of cooperation with each of the companies. Before signing the agreement, each candidate for a franchisee or partner should check the attractiveness of the offer and the credibility of the information provided by the creator of the system. The publisher is not responsible for damages resulting from the performance or omission of specific legal actions by the user on their own behalf or on behalf of someone else, even if the user was guided in any way by the information contained in the franchise catalog when making the decision.

The editorial office reserves the right to verify the list of systems and information contained in the catalog. In case of receiving information that the presented data is false or out of date, please contact the editorial office .

PROFIT system sp. z o. o., publisher of the Franchising.pl portal, informs that it does not collect or process information sent via the contact form. All information entered in the survey is sent as an email to the system organizer listed in the franchise catalog. The entity receiving the information sent will use it to provide information on the submitted inquiry. Sending any of your personal data is voluntary, and the entity responsible for collecting and processing any personal data is the system organizer receiving the contact form.